pogledajte

SEKA ALEKSIĆ ODRŽALA MODNU LEKCIJU: Lepšu haljinu niste videli - odiše GLAMUROM i ELEGANCIJOM

Seka Aleksić još jednom je pokazala da ima stila. Pojavila se u crnoj haljini koja je uvek u modi, a ove godine postala je prava senzacija.

Moda
11:57h Autor:
SEKA ALEKSIĆ ODRŽALA MODNU LEKCIJU: Lepšu haljinu niste videli - odiše GLAMUROM i ELEGANCIJOM
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Slavna pevačica Seka Aleksić u poslednje vreme oduševljava svoje pratioce na društvenim mrežama. Znatno je promenila svoj imidž ofarbavši kosu, a promenila je i modni stil.

Pevačica je takođe počela da trenira i da vodi računa o svom izgledu, koji je dovela do savršenstva. Nikada bolje i mlađe nije izgledala, dok se njen stil može uporediti sa stilom velikih svetskih zvezda.

Atraktivna pevačica nadmašila je samu sebe, te održala veliku lekciju kako jedna dama treba da izgleda.

Naime, Seka je nedavno za jedan izlazak odabrala dugu, elegantnu crnu haljini sa dubokim šlicem. Korset je istakao njeno bujno poprsje, dok je na nogama imala klasične crne sandale, a celu kombinaciju začinila srebrnom ogrlicomu.

Duga crna haljina oduvek je predstavljala eleganciju i sofisticiranost te se smatra večitim klasikom kada je moda u pitanju.

Seku Aleksić u poslednje vreme možemo videti u modernim kombinacijama, dok su crne haljine uglavnom na vodećem mestu. Vidi se da pevačica prati trendove, ali da nije slepo ograničena njima, već voli da se poigrava kada je reč o modi.

Zbog oblina i atraktivnog izgleda, mnogi je porede sa Kim Kardašijan, a sudeći prema pevačicinim fotografijama, neosporno je da izgleda veoma privlačno i da sve što obuče iznese u velikom stilu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs