PEVAČICA NIKAD BOLJE NIJE IZGLEDALA!

KOMENTARI ODUŠEVLJENJA NA HALJINU NINE BADRIĆ SAMO PLJUŠTE: Savršeno pristaje svakoj građi, a idealna za VRELE DANE!!

Ukoliko planirate da idete na letovanje, ovo vam je idealan komad odeće!

Moda
14:25h Autor:
KOMENTARI ODUŠEVLJENJA NA HALJINU NINE BADRIĆ SAMO PLJUŠTE: Savršeno pristaje svakoj građi, a idealna za VRELE DANE!!
Foto: Printscreen Instagram / badrich

Ceo Hvar je gledao samo u vlasnicu raskošnog glasa Ninu Badrić! Naime, ona je za šetnju pored morske obale odabrala lepršavu haljinu u kojoj izgleda kao model!

Poznata pevačica je neko ko veoma vodi računa o svom izgledu i načinu odevanja, a čini se da joj maksi haljine savršeno stoje. Samo neki od komentara na njenim društvenim mrežama su da Nina nikada bolje nije izgledala i da joj godine ne mogu ništa.

Nina je za letovanje pripremila vrlo praktičan model haljine za plažu, a u pitanju je poluprovidni beli komad ukrašen geometrijskom šarom efektne ružičaste nijanse. Nina se odlučia za haljinu dužih rukava s dubokim V-izrezom, koja ističe struk jednostavnim vezivanjem i pada uz telo.

Badrićeva je kosu podigla u nisku punđu, a svoje prirodno i ležerno izdanje upotpunila je naočarima za sunce okruglih stakala.

Ovakva letnja odeća je vrlo zgodna za kombinovanje, pa ih tako možemo nositi s najjednostavnijim japankama, ravnim sandalama i espadrilama. Hrvatska pevačica odlučila se upravo za ovaj poslednji tip obuće, "ojačan" platformom koja vizuelno izdužuje kompletnu figuru.

Svakako, ovog leta su glavni trend duge haljine, koje su veoma udobre, a štite i od štetnog zračenja sunca, dok sa druge strane izgledaju veoma šik i pokrivaju sve nesavršenosti.

Ovakve maksi-haljine spadaju u omiljenu letnju odeću jer su vrlo zgodne za kombinovanje, pa ih tako možemo nositi s najjednostavnijim japankama, ravnim sandalama i espadrilama. Hrvatska pevačica odlučila se upravo za ovaj poslednji tip obuće, "ojačan" platformom koja vizuelno izdužuje kompletnu figuru.

Nina je, u duhu leta, kosu podigla u nisku punđu, a svoje prirodno i ležerno izdanje upotpunila je naočarima za sunce okruglih stakala.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs