Moćna boja koja podiže svaki stajling

NAJEFEKTNIJI MODNI TREND ZA 2022: Kako da nosite sve nijanse žute! (FOTO)

U nekoliko raskošnih nijansi, primarne boje razbiće monotoniju svake garderobe i začiniti naše modne favorite u neutralnim tonovima

Moda
Autor:
NAJEFEKTNIJI MODNI TREND ZA 2022: Kako da nosite sve nijanse žute! (FOTO)
Foto: Shutterstock

Baš kao i svake godine, u središtu nove modne godine i njenih najpoželjnijih trendova istakla se raskošna paleta boja.

S naglaskom na neutralne i zemljane nijanse, ali i dodatkom nekoliko vibrantnijih boja, nova paleta boja i dezena u trenu će osvežiti naš izgled i stvoriti efektne kombinacije, čak i kada je reč o onim najjednostavnijim poput bluze i farmerki ili uvek privlačne i popularne haljine.

Koje boje će obeležiti mesece ispred nas?

Među najpoželjnijim trendovima ove godine istaći će se primarne boje – crvena, plava i žuta.

U nekoliko raskošnih nijansi, primarne boje razbiće monotoniju svake garderobe i začiniti naše modne favorite u neutralnim tonovima. Crvenu boju nosićemo u njenoj istovremeno najvibrantnijoj i najklasičnijoj nijansi.

Uz klasičnu crvenu, prve kolekcije za 2022. godinu istakle su i raskoš plavih tonova. Zavodljivoj tamnoplavoj nijansi, koja je obeležila zimsku sezonu, ove će se godine pridružiti i pastelne nijanse i zagasiti i jarki tonovi iz spektra plave boje.

Iako ćemo obožavati da nosimo modele u crvenoj i plavoj boji, možda najdraži i najefektnije odevne komade i modne dodatke ove godine krasiće žuta boja u pregršt divnih nijansi.

Naredni meseci donose vladavinu žute, od jarke limun do zagasite senf nijanse, koju su već nagovestile kombinacije modnih trendseterki.

Nijanse žute u trenu će transformisati svaku kombinaciju zbog čega se uvek nalaze na listi omiljenih stilskih trikova popularnih trendseterki. Unutar žute palete nalazi se upečatljiv odgovor na svaki komad unutar vašeg ormara.

Osim što će jarka žuta razbiti monotoniju crno-belih kombinacija, njeni zagasiti tonovi donose svežinu modnim favoritima u zemljanim tonovima. Nijanse žute odlično se slažu i s plavom bojom što će ih istaći kao efektan dodatak omiljenim modelima od teksasa.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs