stilske lekcije

10 POSLOVNIH KOMBINACIJA ZA JESEN: Ovako obučene imaćete samopouzdanja u svakom trenutku! (FOTO)

Donosimo vam inspiraciju za poslovno odevanje.

Moda
14:41h Autor:
10 POSLOVNIH KOMBINACIJA ZA JESEN: Ovako obučene imaćete samopouzdanja u svakom trenutku! (FOTO)
LENA PERMINOVA, Foto: Instagram / lenaperminova

I dok proleće i jesen nose najviše mogućnosti kombinovanja i znatno olakšavaju svakodnevne nedoumice po pitanju osmišljavanja odevne kombinacije, zima će, kao i leto, ipak malo otežati stvari. Niske temperature ograničavaju kreativnost, zahtevaju slojeve pa samim ti smanjuju utisak elegancije. Ali pomno biranje savršenog kaputa, ženstvenog, elegantnog, ali toplog kao i dobre obuće, može da vam malo olakša stvari.

Doćekali smo veliki poovratak pantalona koje su u velikom broju ispunile police prodavnica, a savršene su za sve poslovne kombinacije. Malo deblji materijal, uz dodatak vune, recimo, dovoljan je da priča funkcioniše u odnosu na svaki model. Pantalone širokih nogavica i visokog struka, cigareta kroj, pa čak i kulote kroja, dobro se slaže sa odgovarajućim parom čizama. Ista je priča i s haljinama i suknjama – ako odaberete visoke čizme i guste najlonke, lakše ćete izbeći hladnoću i nećete kompromitovati svoj stil.

U slučaju tanjeg kaputa, kombinaciju možete da spesite blejzerom koji obučete ispod, a pletivo, iako udobno i zapravo ležernog stila, može izgledati veoma stajliš ako se pametno iskombinuje.

Decembar koji se bliži dopušta čak i igru raskošnijim materijalima ili detaljima. Plišani blejzer, koja šljokica ili perlica tu i tamo, podići će svaki izgled na novi nivo– samo nemojte da preterujete.

U nastavku smo odabrali 10 kombinacija naših omiljenih Instagram devojaka – inpirišite se njihovim idejama za sve jesenje i zimske radne dane.

PANTALONE S DEZENOM+ SAKO

CRNE USKE FARMERICE + ROLKA + KRATKI KAPUT

VISOKE ČIZME + DUGAČAK KAPUT

SUKNJA + KRATKI KAPUT

FARMERICE + BUNDICA

PANTALONE U BOJI + TEDDY KAPUT

FARMERICE + DUGI KARIRANI KAPUT

PLIŠANO ODELO

PANTALONE ŠIROKIH NOGAVICA + PLETIVO

HALJINA + ČIZME DO KOLENA

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs