ZA SVAKOG PONEŠTO

NEĆEMO IH SKIDATI: Ove cipele će biti ultimativni trend sezone jesen/zima 2021! (FOTO)

Modni stručnjaci jednoglasno odlučili

Moda
Autor:
NEĆEMO IH SKIDATI: Ove cipele će biti ultimativni trend sezone jesen/zima 2021! (FOTO)
Foto: Shuterstock

Iako nismo spremni da se oprostimo od leta, temperature ovih dana nam jasno stavljaju do znanja da je vreme da počnemo da razmišljamo o jesenjoj sezoni.

Kako bismo mesece pred nama dočekali sa stilom, raspitali smo se koji će to trendovi vladati kada je obuća u pitanju. Modni stručnjaci su nam za ovu godinu spremili nekoliko opcija, pa će svako moći da pronađe nešto po svom ukusu.

Modnom scenom će dominirati tri različita modela, a evo o čemu je reč:

Mokasine

Zaboravite na baletanke, na scenu stupaju mokasine. One su i prošle godine bile aktielne, ali ove jeseni će biti nešto populanrije nego inače. Savet stručnjaka je da nabavite jedan par u crnoj boji kako biste ih što lakše kombinovali sa garderobom.

Čizme u kontrastnoj boji

Ovaj model će izazvati podeljeno mišljenje među damama. Dok će ih neke obožavati, drugima neće biti nimalo simpatične. Ove čizme možete nositi uz gotovo sve, farerke, suknje ili haljine. Ono što ih karakteriše je đon u boji koja se razlikuje od ostataka čizme. Kombinacija zemljanih tonova i crne kao i krem ​​i crne boje posebno je popularna. Takođe, u fokusu će biti zmijski i zebra print.

Čizme sa četvrtastim vrhom

Zaboravite na modele sa špic vrhom, ove jeseni čizme četvrtasto oblikovanog vrha biće apsolutni hit.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs