sada je pravo vreme!

PREPIŠITE STILSKE CAKE KUL DEVOJAKA: Pronađite ove komade na sniženjima, nosićete ih GODINAMA! (FOTO)

Neke od devojaka kojima se najviše divimo (i od kojih najviše, hm, prepisujemo) su upravo one koje ne prate trendove nego svoj ormar pune bezvremenskim basic komadima.

Moda
Autor:
PREPIŠITE STILSKE CAKE KUL DEVOJAKA: Pronađite ove komade na sniženjima, nosićete ih GODINAMA! (FOTO)
Instagram / anoukyve, Foto: Instagram / anoukyve

Možda bi sve one mogle stati pod jednu zastavu, onu minimalističku, koja je letom počela da vlada pre izvesnog vremena. Ako ste spremni da se odreknete boho stila ali niste sigurni na koji tačno način, donosimo vam i inspiraciju i komade oko kojih ćete lako izgraditi garderobu (a koji su na smo jedan klik od vas). Dakle, trebaju vam:

DUGA HALJINA

Midi ili maksi dužine - svejedno je. Ono što jeste važno je sledeće: ispod kolena, minimalistička paleta (bela, sve neutralne nijanse krem, braon, plava i crna), prirodni materijali poput pamučnog puplina i konca, sa po kojim izletima u svilu i saten. I da, ne zaboravite da su dobitni modeli oni koji podsećaju na atlet-majice ili oni sa neočekivanim isečcima.

SET

Jedan od glavnih trendova leta jeste nositi gornji i donji deo u kompletu (osim kada je kupaći u pitanju), a kada se ovo izvede u minimalističkoj izvedbi rezultat je više nego impresivan. Posebni poeni idu za kombinacije kratkog topa i visokog struka, a od materijala su tu ponovo puplini, letnji ton-na-ton vezovi i tanka trikotaža.

ŠORTS

Od biciklističkih pa do retro modela od teksasa, šortsevi su novi omiljeni komad minimalista. Savršeni parnjaci velikih košulja i/ili kupaćih kostima, oni su prava doza seksipila na neusiljen način. Visok struk je obavezan.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs