Trend kojem se radujemo

UDOBNE, LAGANE, PRIJATNE I ULTRAMODERNE: Ovaj model pantalona je najveći letnji hit! (FOTO)

Potpuno će zameniti farmerke

Moda
Autor:
UDOBNE, LAGANE, PRIJATNE I ULTRAMODERNE: Ovaj model pantalona je najveći letnji hit! (FOTO)
Foto: Shutterstock

Lagane, prozračne i elegantne – lanene pantalone su savršen modni trend za leto. Lako se kombinuju s različitim stilovima, a osim što jako dobro izgledaju, obožavaćete ih i zato što su, pre svega, veoma udobne!

Ovog leta lanene pantalone potpuno će zameniti farmerke, a dodatni plus je to što su odlična alternativa kada prilika zahteva nešto elegantniji stajling. Ova sezona donosi odlične modele koji, u zavisnosti od modnih dodataka, mogu biti kul, elegantni i ležerni.

Moda, Lanene pantalone
foto: Shutterstock

Vodeći trend su lanene pantalone u prirodnim tonovima poput bež, krem ​​i bele boje. Svetle boje, osim što sjajno izgledaju, imaju taj neki zavodljivi letnji šik. Kada se radi o izboru modela, izbor je velik. Široke nogavice, šargarepa ili hit paperbag kroj – za koji god se model odlučili, važno je da su sa visokim strukom.

Osim odličnog i trendi izgleda, lanene pantalone krasi divna mogućnost preobražaja – u zavisnosti od toga šta obučete i kombinujete s njima, u tren oka postaju nezamenljiv modni komad za ležerno poslepodne u gradu ili pak za nešto elegantniji večernji izlazak.

Uz to, lan je vrlo prijhatan materijal, što ove modele čini idealnim za vruće letnje dane.

Kako nositi lanene pantalone ove sezone

Jednostavne i efektne lanene pantalone mogu se kombinovati na više načina. Ležerno, kul ili elegantno – evo kako u ovom modelu pantalona izgledati trendi u svakoj prilici.

Ležeran stil

Za ovaj stil kombinujte lanene pantalone s majicom-potkošuljom. Uz ovu kombinaciju odlično idu trendi papuče, a ne zaboravite i na modne dodatke. Jednostavni zlatni nakit i sat izgledat će posebno lepo, a za kraj nabacite sunčane naočaee mačkastih okvira. Za svežije dane preko ramena prebacite bež džemper koji ne samo da će vas grejati, već će celoj kombinaciji dati još veći prizvuk ležernosti.

Kul stil

Lanene pantalone izgledaju jako elegantno u kombinaciji s običnom baznom majicom i belom košuljom. Šik sandale s niskom potpeticom vizuelno će izdužiti noge, a cela kombinacija dobiće kul izgled. Modni dodaci su opet dobrodošli: upečatljiv pojas koji može biti i platneni i odgovarajuća crna torba odlično će zaokružiti ovu kombinaciju.

Elegantan stil

Za elegantan izgled, koji je takođe izvrstan izbor za kancelariju, slobodno posegnite za odelom od lana. Lepa bluza, top bez rukava ili majica ovu kombinaciju u tren oka transformisaće iz poslovnog u stajling za večernje izlaske. Uz to kombinujte sandale u krem boji, s tankom ili blok potpeticom, i ne zaboravite nekoliko komada upečatljivog nakita.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs