Tip top!

DRAGANA KATIĆ (55) ODUŠEVILA STAJLINGOM: Formula odevanja koja uvek dobija! (FOTO)

Voditeljka veoma vodi računa o oblačenju

Moda
Autor:
Foto: ATA Images / M.M.

Voditeljka Dragana Katić (55) naučila je od majke da žena mora da vodi računa o sebi i toga se brižljivo pridržava. Za nju je podjednako važan rad na unutrašnjoj i spoljašnjoj lepoti i smatra da jedno bez drugog ne može. Uprkos tome što većina žena njenih godina tvrdi da se ne plaše starosti i bora, Dragana priznaje da kod nje to nije slučaj i otvoreno govori da se često preispituje kako će izgledati njeno lice narednih godina.

"Kada žena dođe u moje godine, normalno je da se preispituje kako će teći proces starenja. Svi se mi toga plašimo i mislim da oni koji kažu suprotno izgovaraju fraze koje nisu istinite. Zato paralelno moramo da radimo i na mentalnom jačanju da bismo lakše prihvatili promene koje su neminovne. Ja sam, recimo, pre nekoliko godina prvi put počela da vežbam redovno i tek sada razumem ljude koji su zavisni od treninga. Ne radim to da bih dobila bicepse, tricepse ili pločice na stomaku, već zbog zdravlja i održavanja kilaže ‒ iskreno je rekla Dragana svojevremeno za Hello. Osim o licu, voditeljka veoma vodi računa i o oblačenju. Iako je pred kamerama uvek sjajno stilizovana, ni privatno ništa ne prepušta slučaju. Ipak, ovog proleća prepoznatljiv elegantan i odmeren stil Dragane Katić uzdrmala je samo jedna odevna kombinacija.

Ni slutila nije da će, šetajući Beogradom, javnost biti oduševljena što je vidi u običnim farmerkama.

Inače, Dragana često sa fanovima na Instagramu deli trenutke van snimanja emisija, i svaki put pokaže da i te kako ima osećaj za modu.

Ako je sudeći prema fotografijama koje objavljuje, voditeljka preferira moderan, ali udoban i opušten stil odevanja.

Da li vam se dopada stil oblačenja Dragane Katić?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...