da li ste među njima

IVANKA TRAMP U NEOČEKIVANOM IZDANJU: Ove farmerice su nešto što svaka žena od stila nosi! (FOTO)

Ako ih nikada niste nosili, vreme je da se konačno usudite. Jedan od najpopualrnijih modela farmerica ove sezone nosi se ama baš na sve!

Moda
Autor:
IVANKA TRAMP U NEOČEKIVANOM IZDANJU: Ove farmerice su nešto što svaka žena od stila nosi! (FOTO)
Ivanka Tramp, Foto: Profimedia

Trendovi dolaze i prolaze, ali jedan koji je stalno tu su večne farmerice. Ni jedan komad nije toliko svestran i praktičan kao taj koji su nekada davno nosili samo kauboji, farmeri i rudari, a danas su neizostavan deo svakog osnovnog stajlinga. Sve sezone hit je određen model ili njih nekoliko, a ove su se ponovo vratile farmerice širokih nogavica sa nešto višim strukom.

Mnoge poznate dame ih naprosto obožavaju, među kojima je i Ivanka Tramp, ćerka Donalda Trampa, koja je radila u očevoj administraciji dok je bio američki predsednik. Upravo takav model ponela je kada je išla na poslovni sastanak u Njujorku.

KRALJICA LETICIJA U 15 GODINA STAROJ HALJINI: I dalje joj stoji kao salivena! (FOTO)

Ivanka Tramp
foto: Profimedia

Široke farmerice "zvoncare" kroja obično se nose na obične majice, bodije, bluze ili košulje, zavisno od prilike pa mogu izgledati i veoma ležerno, ali i poslovno.

Ivanka je bila u prilično jednostavnoj kombinaciji u kojoj su upravo farmerice bile glavna zvezda, dok je kontrast celom izgledu doprinela bela torba.

DISKRETNI DETALJI, SEKSEPIL U PRVOM PLANU: Modni trikovi koje ćemo ukrasti od Francuskinja ovog proleća! (FOTO)

Ivanka Tramp
foto: Profimedia

Inače, ovaj model farmerica najbolje pristaje visokim ženama upravo zbog dugih nogu, ali mogu ih nositi i one nižeg rasta, samo moraju da pripaze na odabir obuće. Ženama vitke građe pristaju svi modeli, dok one s izraženim trbuščićem neka potraže modele koji imaju neki detalj u struku poput mašne ili nabora.

Niže žene neka biraju flare modele traperica čiji porub odgovara njihovoj visini. Dakle, ne bi smele da budu ni predugačke niti prekratke, nego tek malo prelaziti preko stopala. Uz kombinaciju s platformama ili cipelama s visokim potpeticama, ove će farmerice izgledati fenomenalno.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs