pogledajte

DISKRETNI DETALJI, SEKSEPIL U PRVOM PLANU: Modni trikovi koje ćemo ukrasti od Francuskinja ovog proleća! (FOTO)

Savršena, pomalo neuredna kosa, diskretna šminka koja obično uključuje savršeni smoked-out eye i neuništiva elegancija kada je reč o izboru odeće...

Moda
Autor:
DISKRETNI DETALJI, SEKSEPIL U PRVOM PLANU: Modni trikovi koje ćemo ukrasti od Francuskinja ovog proleća! (FOTO)
Foto: Profimedia

Verujemo da možete da savladate stil francuske devojke i da je to zapravo lakše nego što mislite. Francuskinje obično ulažu u manje odevnih predmeta koji su kvalitetni. U njihovom ormaru ćete naći savršeno skrojeni crni sako, dobro krojen teksas, čizme i štikle koji su istovremeno klasične i šik, a košulje izgledaju kao da bi mogle biti pozajmljene iz muškog ormara.

Ukoliko želite da postignete francuski šik izgled sa dozom tog čuvenog „je ne sais quois“, u fotografijama ispod pogledajte koji odevni komadi treba da zauzmu centralno mesto u vašem ormaru.

CRNI BLEJZER + BELA KOŠULJA

Savršeni crni blejzer je najlakši način da izgledate stilizovano čak i kada nosite farmerke i majicu. U međuvremenu, bela predimenzionirana košulja pozajmljena iz muškog ormara je idealan izbor kada želite ležerniji stajling.

ČIZME SA STABILNOM POTPETICOM

Jednostavne crne čizme sa stabilnom visokom potpeticom koje su udobne čak i kad trčite po ceo dan su čest izbor Francuskinja. Izgledaju ozbiljno seksi kada ih nosite preko uskih farmerki.

CROSS-BODY TORBA

Otporna je na trendove i uvek je rado viđena u ormarima Francuskinja. Ako želite malo teksture odaberite modele od antilopa sa suptilnim detaljima u boji zlata.

BRETON MAJICA

Breton majica je popularnost stekla zahvaljujući ljudima poput Brižit Bardo, Koko Šanel , pa čak i Pablu Pikasu (umetnik je često nosio dok je radio na francuskom primorju). I dok je prava Breton majica morala da ima 20 tamnoplavih pruga širine 10 milimetara, razmaknutih 20 milimetara, mi smo ljubitelji gotovo svake mornarske majice koja nikada ne izlazi iz mode i može se nositi zauvek.

BELE FARMERKE

Jer, zaista, polovina francuske jednačine za stilizovanje uključuje beli teksas tokom cele godine. (Druga polovina uključuje pruge.)

KITTEN POTPETICE

Nikada nećete morati da brinete da li ćete izgledati dovoljno dobro ukoliko kombinujete Kitten potpetice sa omiljenim farmerkama ili pantalonama.

OGRLICA SA PRIVESKOM

Smatrajte ovo draguljem koji dodaje dašak sjaja, i ne brinite da će „ukrasti šou“.

MALA CRNA HALJINA

LBD la Parisienne je skromna crna haljina, ali pogađa sve prave note, posebno kada je zategnuta u struku i pada ispod kolena. Preskočite modne dodatke u korist crvenog karmina.

NAOČARE ZA SUNCE SA MASIVNIM OKVIROM

Za dan izaberite majicu iz muškog ormara i prevelike sunčane naočare za androgeni šarm.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs