MODNI VODIČ

OVAKO ĆE SE NA LETO OBLAČITI SVAKA ŽENA OD STILA: Ova 4 trenda će dominirati! (FOTO)

Leto nam se bliži, vreme je da garderober opremimo najaktuelnijim komadima

Moda
Autor:
OVAKO ĆE SE NA LETO OBLAČITI SVAKA ŽENA OD STILA: Ova 4 trenda će dominirati! (FOTO)
Foto: Shuterstock

Sezonu pred nama obeležiće razigrane boje i lepršavi modeli, ali i veliki povratak trendova iz 90-ih godina. Dizajneri su garderobu ove godine kreirali tako da bude pre svega udobna, a onda i lepa na oko.

Evo koja će to 4 trenda dominirati:

1. Bejzik komadi

Usled pandemije dizajneri su se okrenuli kreiranju komada koji nisu samo za jednu sezonu, već onim komadima koji mogu da traju godinama i koji nikad neće izaći iz mode. Tako su se u velikoj meri na modnu scenu vratili blejzeri, košulje, mantili i elegantni prsluci, s tim što su ove godine svi oni u jarkim i upečatljivim bojama.

2. Farmerke sa širokim nogavicama

Model farmerki koji je bio aktuelan tokom 90 -ih godina ponovo se vraća na modnu scenu, a ovog leta će biti na samom vrhu modne liste. Krojevi sa širokim nogavicama se moraju naći u vašem garderoberu.

3. Poslovni šik

Garderoba koja je bila rezervisana za odlazak u kancelariju ove sezone postaje ultimativni trend. Modne kolekcije preplavile su cigaret pantalone, zvonvare, strukirana odela. Ovog leta dozvoljeno je kombinovanje poslovnih komada sa nešto ležernijim. Možete nositi odelo u kombinaciji sa patikama, izgledaćete šik, a ujedno će vam biti i udobno, a složićete se sa nama, to je pun pogodak.

Takođe, možete iskombinovati elegantnije pantalone sa zanimljivim topom poput Tamare Kalinić:

4. Puf rukavi

Predimenzioniani puf rukavi aktuelni su već nekoliko sezona, a ništa se neće promeniti ni u mesecima koji dolaze.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs