Najveći letnji modni hit

ODEVNI KOMAD BROJ 1 ZA LETO: Praktičan i pogodan za sve prilike, uz njega vam treba samo dobra torba! (FOTO)

Stoji svakoj ženi, nezavisno od građe

Moda
Autor:
ODEVNI KOMAD BROJ 1 ZA LETO: Praktičan i pogodan za sve prilike, uz njega vam treba samo dobra torba! (FOTO)
Foto: Shutterstock

Iako se trenutno ne čini tako, temperature će uskoro početi da se podižu i najzad ćemo odbaciti zimske kapute i džempere i zameniti ih laganijim materijalima.

Pripreme za prve vruće dane na gradskom asfaltu i leto generalno, lagano mogu da počnu. U prodavnicama je asortiman već prilagođen letnjem raspoloženju pa se promenila i paleta boja i odabir materijala – vesele nijanse, lan, torbe za plažu, haljine u svim svojim varijantama…

A kada je reč o najboljoj alternativi letnjim haljinama, onda su to svakako kombinezoni koji su jednako svestrani. Svoju popularnost su stekli unazad nekoliko godina vrativši se iz 70-ih, i od tada nijedne letnje sezone nisu nestali sa scene, samo se menjaju najpopularniji modeli.

Ove godine će opet biti u trendu "utility" kombinezoni koji podsećaju na radničke uniforme, ali i predimenzionirani modeli od krutog pamuka sa širokim nogavicama koji odlično izgledaju u svakodnevnim kombinacijama.

Na patike, sandale, japanke ili bilo koje druge letnje cipele, kombinezoni mogu biti ključni deo formule za stajling u kojem ćete se osećati prijatno i izgledati odlično. Treba vam samo još dobra torba i spremni ste za sve prilike!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs