Savršeno nosi mladalačke trendove

BRIŽIT MAKRON (67) SE SKOCKA I ZA ŠETNJU SA PSOM: Modno izdanje za desetku! (FOTO)

Ona uvek privuče sve poglede na sebe

Moda
Autor:
BRIŽIT MAKRON (67) SE SKOCKA I ZA ŠETNJU SA PSOM: Modno izdanje za desetku! (FOTO)
Foto: Profimedia

Brižit Makron (67) voli jednostavne i elegantne modne komade koji uvek privuku mnogo pažnje u Francuskoj, ali i širom sveta.

Prva dama Francuske privukla je poglede i prilikom šetnje sa svojim psom Nemom po Elisejskim poljima u Parizu, gde je razgledala izložbu na otvorenom belgijskog umetnika Felipea Geluka.

Na tom poznatom pariškom bulevaru, naime, izloženo je dvadesetak bronzanih statua napravljenih prema njegovom popularnom strip-serijalu „La Chat“, koji je u izlazio u sklopu novina „La Soir“ u periodu od 1983. do 2013. godine.

Brižit Makron
foto: Profimedia

Za tu priliku odabrala je vrlo nosivo, ali upečatljivo izdanje kojem su dominirali komadi u omiljenim joj tamnoplavim nijansama za kojima često poseže, bez obzira na to da li ide u važnu državničku posetu sa suprugom ili u ležernu šetnju.

Prva dama zablistala je u uskim pantalonama koje je uparila s baršunastim gležnjačama na visoku potpeticu, a koje su vizuelno produžile celu figuru.

Izdanje je dopunila jednostavnom pamučnom majicom, predimenzioniranom pelerinom i crnim šalom.

Brižit Makron
foto: Profimedia

Naravno, na licu je nosila zaštitnu masku bez koje je nemoguće zamisliti siguran izlazak na otvorenom od pojave korona virusa.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs