pogledajte

SAVRŠENA ODEVNA KOMBINACIJA KOJU ĆEMO OVOG PROLEĆA NOSITI UVEK I SVUDA: Udobno i šik! (FOTO)

Ako bismo morali da izdvojimo modne trendove i odevne komade koji su obeležili poslednjih dvanaest meseci, na samom vrhu te liste u velikoj većini ormara izdvojile bi se trenerke, duskevi i jednostavne majice.

Moda
15:03h Autor:
SAVRŠENA ODEVNA KOMBINACIJA KOJU ĆEMO OVOG PROLEĆA NOSITI UVEK I SVUDA: Udobno i šik! (FOTO)
Foto: Instagram / collagevintage Verified

Spoj prijatnih materijala i ležernih krojeva bio je savršeni izbor za dane koje smo provodili kod kuće, kao i za šetnje i vikende u prirodi koji su u kratkom vremenu postali naši omiljeni izlasci. Iako smo i u tim izazovnim mesecima pronašli novu rutinu i nove modne favorite koji joj savršeno pristaju, proleće nam, nadamo se, donosi malo više slobode.

Prolećni modni favoriti koje polako vraćamo na police svojih ormara kao i trendi noviteti koje ćemo dodati u svoju garderobu ove godine doneće osveženje koje smo s nestrpljenjem čekali. Ipak, nakon što smo se navikli na njihovu neodoljivu udobnost i jednostavnost, od omiljene trenerke, dukseve i majice još uvek se nismo spremni zauvek oprostiti.

VIKTORIJA BEKAM: Komadi u ovoj boji biće najveći prolećni i letnji trend! (FOTO)

U garderoberima popularnih modnih trendseterki nedavno smo otkrili neočekivano dobar spoj trenerke i blejzera koji je omiljeni ležerni komplet transformirao u savršeni svakodnevni izgkled. Za prolećne dane ispred nas, modne trendseterke pronašle su još jednu savršenu kombinaciju naizgled nespojivih odevnih komada koja stvara jednostavni efekat. Kao savršena odevna kombinacija koju ćemo birati za užurbane radne dane i opuštena vikend druženja istakao se spoj majice (ili duksa) i suknje.

Majica u ovoj prolećnoj kominaciji zadržati udobnost dok će mu suknja dati onaj ženstveni pomak i sređeniji izgled zbog kojeg ćemo ih tako nositi od jutra do mraka.

Od omiljene slip suknje preko plisiranih modela do mini dužine – duks majice iz naših ormara odlično će izgledati u kombinaciji sa baš svakim modelom suknje koji već imamo ili koji ćemo tek dodati u svoju garderobu ovog proleća. Za ležernu kafu spojite ih s omiljenim patikama koje će naglasiti ležerni karakter sportske majice, za trendi izgled inspirisan street style zvezdama dodajte im zanimljivu torbu i gležnjače, dok će cipele ili sandale s potpeticom biti savršen izbor za sređeniji izgled.

Kako te ležerne modele uklopiti u svakodnevne kombinacije u nadolazećim prolećnim danima u kojima ćemo ipak izgledati malo sređenije pogledajte u nastavku.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs