jednostavan i efektan

JEDINI DŽEMPER KOJI VAM TREBA ZA PRELAZNI PERIOD: Izgledajte šik u svakoj kombinaciji! (FOTO)

Među najpopularnijim temama u modnom svetu uvek se ističu odevni komadi i modni dodaci koji su zapravo vredni naše pažnje i investicije. Od elegancije modnih klasika preko jednostavnosti bazičnih modela do modnih noviteta koji dolaze s predznakom svestranih, na listi najboljih odevnih komada i modnih dodataka koje možemo dodati u svoje ormare uvek se nalaze modeli iza kojih se nalazi proverena kombinacija jednostavnih krojeva, neutralnih boja i kvalitetnih materijala.

Moda
10:23h Autor:
JEDINI DŽEMPER KOJI VAM TREBA ZA PRELAZNI PERIOD: Izgledajte šik u svakoj kombinaciji! (FOTO)
Instagram/DeboraRosa, Foto: Instagram / deborabrosa

Jedan od odjevnih komada koji se na listi najboljih u modnom svetu nalazi decenijama, a ove će se godine istači i kao jedan od najpopularnijih trendi modela je prugasti džemper.

Iako svake godine prolećnu sezonu s nestrpljenjem iščekujemo kako bismo se rešili toplih slojeva i uneli dašak svežine u naše garderobe, pletivo će još uvek igrati veliku ulogu u našem ormaru i svakodnevnim kombinacijama. Upravo je to razlog zbog kojeg su modni brendovi u svoje kolekcije za nadolazeću sezonu predstavili bezbroj efektnih modela džempera i kardigana. Ipak, među raznolikim i šarenim modelima, jedan se jednostavni model se istakao.

Istovremeno klasičan i trendi, jednostavan i efektan, prugasti džemper je modni favorit koji krije bezbroj različitih ideja za kombinovanje i svakoj kombinaciji daje šik izgled.

BEŽ BOJA OD GLAVE DO PETE - TREND KOJI ODLIČNO STOJI SVIM ŽENAMA: Evo kako se nosi bez greške! (FOTO)

Kao najpopularniji modeli prugastog džempera još uvek se ističu oni koji donose kombinaciju prugica u teget i beloj boji.

Uz njegovo klasično izdanje, nove kolekcije donele su i nekoliko novih, jednako svestranih i šik modela. I dok su belu boju zamenile nijanse bež boje, teget u nekoliko popularnih modela zamenjuje crna boja, a efektni pomak donosi im i dodatak crvenih prugica.

Kako ćemo nositi prugasti džemper ovog proleća?

U ležernoj kombinaciji s plavim farmericama, šik izdanju s poslovnim panntalonama ili u kul spoju s kožnim pantalonama. Prebačen preko ramena u kombinacijama u kojoj glavnu ulogu igraju blejzer il haljina još jedna je od odličnih outfit ideja iz ormar modnih trendseterki koje ga nose. Čak i tokom najtoplijih prolećnih i prvih letnjih dana, prugasti džemper će se zadržati među našim favoritima – tada ćemo ga kombinovati s kratkim pantalonama i slip suknjama.

U nastavku donosimo prugasti džemper u 20 najboljih kombinacija...

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs