saznajte o čemu je reč!

Ove PANTALONE svaka žena treba da ima: Udobne, stoje kao salivene, savršeno idu i na ŠTIKLE i na PATIKE! (FOTO)

Prošle godine street style modu preplavili su predimenzionirani kaputi, setovi trenerki i blejzeri. Možemo reći kako je udobnost i ležernost definitivno prva stvar kojom bi okarakterisali trenutni street style, ali na vidiku je novi trend.

Trendovi 17.02.2021. - 21:12h Autor: Stil / journal.hr
Foto: Instagram / mija_mija

 

Brojne influenserke u svoj svakodnevni stil ukomponovale su predimezionirane poslovne pantalone. Spoj ležernog i poslovnog izgleda koji ćete postići kombinovanjem predimenzioniranih poslovnih pantalona savršen je način da izgledate sređeno, a u isto vreme se osećate udobno. Razni su načini za kombinovanje ovog trenda, predimenzionirane poslovne pantalone možete spojiti s blejzerom za sređeni izgled, a s druge strane možete ih spojiti s običnom majicom i patikama za ležerni izgled. Sve zavisi od vaših preferenci, ali jedno je sigurno ove pantalone su neizostavan deo gardarobe.

 

Njihovo pojavljivanje na najnovijim fotografijama street style-a iz Pariza i Milana oduševilo nas je. Kao i obično, kada trend dođe ravno s piste do našeg ormara, pokušamo da pronađemo način kako ga da ga prilagodimo svakodnevnom izgledu.

 

Valja spomenuti kako je ležernost i dalje primaran fokus, odnosno predimenzionirane poslovne pantalone influenserke u svom fazonu kombinuju s blejzerima, patikama, jednostavnim majicama, puloverima i neizostavan komad su sunčane naočare. Najčešće preovladavaju neutralne boje poput crne, bež ili bele. Uz jednostavne outfite kombinuje se i jednostavna minka, prirodna kosa ili vrlo jednostavno stilizovana.

 

Inspiraciju pronađite u nastavku...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by aylin koenig (@aylin_koenig)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natalia (@nataliakurda)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tine Andrea (@tineandreaa)

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...