Adidas

Da li su ovo najinovativnije patike sa tri crte? Otkrijte tajnu ZX priče

Krajem osamdesetih i početkom devedestih bile su najpopularniji model sportske obuće

Moda 18.02.2021. - 13:03h Autor: Promo
Foto: Promo

Ko je dovoljno dugo u igri da pamti muzičku scenu sa kraja osamdesetih i početkom devedesetih zna da su se tada formirale prve prave rejv žurke u velikim hangarima širom Evrope i Amerike. Nešto mlađe generacije sigurno su slušale o popularnoj esid haus (acid house) muzici koja je tih godina bila sastavni deo zabave svih mladih, buntovnih ljudi željnih promena. Celonoćno partijanje zahtevalo je udobnu obuću koja je svojim dizajnom i bojom privlačila pažnju i ostavljala jedinstveni pečat. Upravo je adidas ZX bio model koji je ispunjavao sve ove uslove i postao ikona muzičkih potkultura.
Može se reći da je od kada se prvi put pojavio na tržištu, pa do danas, ZX sinonim za nekonvencionalne, napredne inovacije, a adidas Original nastavlja sa iznenađenjima i predstavlja novo poglavlje čuvene franšize patika - ZX 2K Pure siluetu.

Adidas
foto: Promo

Izrađena od niza naizgled različitih delova, revolucionarna ZX 2K Pure silueta predstavlja savršen spoj nesvakidašnjih elemenata dizajna i estetskih detalja - od gornjišta presvučenog mrežicom, preko unakrsnog sistema vezivanja pertli, do čuvenog detalja - tri crte. Sve ovo postavljeno je na đon koji sadrži prepoznatljivu BOOST penu i petu sa TPU ojačanjem.

Adidas
foto: Promo

ZX 2K Pure patika pomera granice adidasovog dizajna i dolazi u četiri jedinstvene kombinacije boja. U prvoj varijanti prepliću se crna, siva i naradžasta, dok je druga opcija sa belom umesto crne. Treći model čini spoj bele, sive i kreč bele boje, a poslednja kombinacija spaja boju ćilibara sa bojom slonovače i krem belom.

Adidas
foto: Promo

Ovaj upečatljivi novi model predstavlja naredno poglavlje u senzacionalnoj ZXience priči koju je brend razvio istražujući neistraženo, upijajući sve one informacije koje su kao rezultat donele patiku koja pruža čisto zadovoljstvo.
Više informacija o modelu potražite na adidas.com/ZX, ili zapratite @adidasOriginals i #adidasZX.

Adidas
foto: Promo

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...