MODNI VODIČ

Spremite se za najluđe trendove: Ovako ćemo se oblačiti na proleće i leto! (FOTO)

Za svačiji ukus ponešto...

Moda
Autor:
Spremite se za najluđe trendove: Ovako ćemo se oblačiti na proleće i leto! (FOTO)
Foto: Shutterstock

Modni dizajneri su nam spremili najšarenolikije trendove za predstojeću sezonu, pa će tako svaka od nas pronaći nešto po svom ukusu.

Biće tu svega, paktičnih komada, ali i onih koji plene pažnju gde god da se pojavite. Dominiraće jarke boje i trendovi koji slave ženstvenost.

Evo o kojim trendovima je reč:

Lepršave haljine

Dugačke, lepršave haljine u jarkim bojama će bez dileme često viđati u toku proleća i leta ove godine. U njima svaka žena izgleda ženstveno i zavodljivo. Definitivno se isplati investirati u ovaj komad.

Morski dezeni

Šareni komadi sa printom koji asocira na plažu i more će biti apsolutni hit.

Pink je boja sezone

Sve nijanse roze boje će obeležiti dobar deo godine. Svi komadi u ovoj ženstvenoj nijansi će biti aktuelni. Dobra stvar je što ova boja odlično stoji svima. Bilo da ste crnka, brineta ili plavuša, sa ovom bojom nećete pogrešiti.

Razigranni printovi

Pravilo kojim su se vodili svi dizajneri kada su pripremali prolećnu i letnju kolekciju je -Što šarenije, to bolje. Ove godine, dosadnim i monotonim komadima nema mesta.

moda, zimski stajlong, print, narandžasti stajling
foto: Shuterstock

Široke farmerke

Farmerke su obavezan komad u garderoberu svake žene, a ako se pitate koje će biti najmodernije, odgovor je one sa šitim nogavicama, nalik na boyfriend modele.

Monohromatski stil

Ovo je stil koji već 4 godinu zaredom osvaja trendseterke. Stajling u jednoj boji od glave do pete će biti aktuelan i tokom 2021. godine.

monohromatski stil
foto: profimedia/kolaž

Mrežasti materijali

Ako tražite nešto potpuno drugačije i neočekivano, ovo je sigurno najekstravagantniji trend koji ćete zateći na ovoj listi. Svi vodeći brendovi su uvrstili komade od ovakvih materijala u svoje kolekcije.

Bluze bez leđa

Idealan komad za večernje izlaske. U ovakvim komadima svaka žena izgleda zavodljivo.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs