pogledajte kako

Perjane jakne su hit komad ove zime: Nosite ih na ovaj način i uvek ćete izgledati neverovatno šik! (FOTO)

Da li ste očekivali nešto drugačije? Verovatno ne. Sve postavljeno, punjeno i štepano je trenutno u trendu.

Moda
12:36h Autor:
Perjane jakne su hit komad ove zime: Nosite ih na ovaj način i uvek ćete izgledati neverovatno šik! (FOTO)
Foto: Profimedia

Mi ih sve zovemo "perjane jakne" ali mnoge od njih to zapravo nisu pošto su im punjenja različita isto koliko i dužine i boje pa ukoliko želite ekološku opciju - lako su dostupne. One su udobne i neverovatno tople (toliko da ćete ih nekad na ulici videti i sa krop topovima), a od ove sezone donose i ekstra stilske poene. Pa, kako to treba da ih nosite da biste ih osvojili? Odgovor je, na prvi pogled, kako vam se prohte.

Ok, stvari možda nisu baš toliko jednostavne ali svakako nisu ni nešto od čega će vas zaboleti glava. Prvo bi trebalo da odlučite kom taboru pripadate. Gradskom ili onom koji ide "u divljinu". Napominjemo da nema nijednog razloga da ne pripadate i jednom i drugom, samo ne u isto vreme. Realno, na prvi pogled će vam se učiniti da nema razlike od silnih čizama sa kramponima i varijacijama na vojničku temu, ali razmislite još malo. Prada kratki model sa kaišem - koji ovih dana gostuje na Instagramu gotovo jednako često koliko i kafa za poneti - svakako nije predviđen za prirodu, pogotovo kada je u kombinaciji sa tankim providnim čarapama (kao ni Prada čizme sa džepićima, uostalom). Isto tako, perjani kaputi sada se bez pardona šetaju sa stileto štiklama i helankama.

Druga opcija je ona koja jeste za ""odlazak u prirodu" ali nemojte da vas zavara ova činjenica. Ona je jednako dobro osmišljena koliko i gradska. Kakvo je vreme, šanse da napolju sretnete nekog praktično je veća nego pred kućom, a isto važi i po pitanju svih društvenih mreža. Trend ne-znamo-gde-su-to-tačno-možda-baš-u-blizini koji je zavladao letos, još uvek je tu. Dakle, birajte pažljivo. Preporučujemo vam duge kapute sa detaljima od krzna ili perjane jakne i prsluke od veštačke kože (u koje smo zaljubljeni).

Dužina? Boja? Realno pravila nema, jedini putokaz je: birajte ono što volite. Pasteli, ton na ton, metalik ili klasična crna, ideje su tu za sve - a uz trenutne rasprodaje i ponbude koja je o.d.l.i.č.n.a. nema ni jednog razloga da se ne priključite (ako već niste).

Donosimo vam inspiraciju za najudobniju i najtopliju zimu ikad.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs