TRUDNIČKI STIL

One menjaju pravila: Kombinacije ćete poželeti da nosite, čak iako ne planirate trudnoću! (FOTO)

Ova godina nije bila dobra za sjaset stvari, ali zaista kad ćemo sledeći put biti u prilici da tako pauziramo i vratimo se na fabrička podešavanja.

Moda
Autor:
One menjaju pravila: Kombinacije ćete poželeti da nosite, čak iako ne planirate trudnoću! (FOTO)
Foto: Profimedia

Karantinski dani mnoge su inspirisali da se pozabave privatnim životom i neke od planova za porodicu sprovedu u delo i to je verovatno deo razloga što na svakih nekoliko dana neka od svetski poznatih influenserki objavi da je (ponovo) u drugom stanju. Radi se o onim najkreativnijim devojkama čije stilske bravure često kopiramo tako da je pravo uživanje posmatrati kako one ostaju uvek šik uprkos svim promenama koje žensko telo doživljava tih devet meseci.

Ovog puta vam donosimo pregršt inspiracije koja će vam koristiti čak i ako ne planirate trudnoću.

Ono što u svakom slučaju možemo naučiti posmatrajući ove kombinacije jeste kako da sklopimo outfite koji su prijatni za nošenje, a istovremeno su kul i skockani. Drugo stanje jeste vreme kada trikotaža napokon postaje ženin prijatelj, a ne neprijatelj koji usmerava pažnju na sve nedostatke i viškove na telu. Bluze i kardigani na preklop savršeno su rešenje za obim struka koji se iz meseca u mesec menja, a mogu se nositi i posle porođaja budući da sami možete podestiti koliko želite da mašna bude zategnuta.

Zapravo ove devojke nam u praksi pokazuju koliko postoji prostora za igru sa komadima koje nisu pronašle na trudničkom odeljenju, već su izvukle maksimum od regularnih kolekcija ne praveći kompromis ni sa udobnošću ni sa izgledom. Lekcija koja bi uvek trebalo da nam bude na pameti.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs