MODNI PREDLOZI

Modna inspiracija za žene u 50-im godinama: 6 nepogrešivih jesenjih stajlinga! (FOTO)

Dame, obucite se ovako i svi će se okretati za vama

Moda
Autor:
Modna inspiracija za žene u 50-im godinama: 6 nepogrešivih jesenjih stajlinga! (FOTO)
Foto: Shutterstock

Jesen je malo kome omiljeno godišnje doba, ali je idealno za pravljenje najrazličitijih modnih kombinacija. Ovo godišnje doba nam daje veliki broj mogućnosti za kreiranje zanimljivih, trendi i slojevitih stajlinga.

S obzirom da smo pre nekoliko dana dočekali jesen, pravo je vreme da pronađemo inspiraciju za narede stajlinge. Donosimo vam 6 najzanimljivijih autfita koji su kao stvoreni za dame koje su zakoračile u 6. deceniju života.

Obucite se ovako i sigurno će se svi okretati za vama, jer ćete izgledati poput prave trendseterke.

Crveno-siva kombinacija je uvek pun pogodak. S obzirom da su pantalone dovoljno efektne, crna košulja je odličan izbor. Ovakve kape postaju sve aktuelnije, pa ako već niste, nabavite barem jednu.

foto: Profimedia

Ukoliko volite suknje i ženstveniji izgled, ovaj stajling je kao stvoren za vas. Čizme koje podsećaju na martinke su "razbile" na pravi način ovu kombinaciju, a kaiš za zanimljivim printom je začinio čitavu modnu priču.

foto: Profimedia

Odelo je uvek dobar izbor, a ovaj dezen je trenutno vodeći.

foto: Profimedia

Temperature nam još uvek dozvoljavaju da nosimo i kraće stvari, a kombinacija bermuda od džinsa i dubokih čizama zaista izgleda zanimljivo.

foto: Profimedia

Predimenzionirani kaputi su aposlutni hit. Da biste uneli vedrinu u sive jesene dane, slobodno se osmelite da kombinujete boje. Kombinacija lila i tirkizne je odlična ideja.

foto: Profimedia

Koža ni ove sezone ne napušta modni tron. Pantalone od ovog materijala su obavezne u garderoberu svake žene. Ako oblačite njih, dovoljno je da ih iskombinujete sa običnim belim džemperom i izgledaćete fenomenalno.

foto: Profimedia

(stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs