OVAKO SE GRADI STIL

Ne morate da potrošite tri plate na nove modne trendove: Osvežite zimsku garderobu sa ovih nekoliko komada! (FOTO)

Nova nedelja donosi i zvanični početak nove sezone. S prvim jesenjskim danima, vreme je za prve jesenjske kombinacije. Nakon šopinga u kojem smo odabrali najbolje od novih modnih trendova, odevnih komada i detalja, vreme je za kreativnu igru kreiranja kombinacija unutar ormara koji sada spaja naše ultimativne jesenske favorite iz prošlih sezona i trendi novitete.

Moda
Autor:
Ne morate da potrošite tri plate na nove modne trendove: Osvežite zimsku garderobu sa ovih nekoliko komada! (FOTO)
Foto: Shutterstock

Početno uzbuđenje koje u svaki ormar donose modni noviteti brzo će proći jer već nakon nekoliko uzbudljivih kombinacija u kojima ćemo iz njih izvući maksimum, ostatak jeseni ponovo ćemo se pitati: Šta da obučem?

Nekoliko istovremeno klasičnih i trendi, svestranih i efektnih kombinacija biće naši favoriti ove jeseni, posebno kada nam se učini da u ormaru punom odeće nemamo šta da obučemo. Kako uvek kreirati savršenu jesenjsku kombinaciju?

ODLIČNE STREET STYLE KOMBINACIJE ZA PRVE JESENJSKE DANE

Baš poput popularnih modnih trendseterki čije kombinacije redovno plene pažnju modnog svet< i street style fotografa, savršenu kombinaciju za jesensku sezonu pronađite u spoju klasika i trendova, ležernih i elegantnih komada. Efektni kontrast izvući će najbolje iz svih komada i stvoriti moderni izgled koji će izgledati odlično i za vreme najtmurnijih dana.

Ultimativnu jesenjsku kombinaciju koja će sa stilom odgovoriti na izazov svakodnevne jesenjske uniforme i ove sezone možete pronaći u jednostavnom spoju farmerica, jednostavne majice ili rolke i blejzera. Uz blejzer, moderno odelo biće još jedan klasični izbor koji će jednako dobro funkcionisati u najležernijim i najformalnijim izdanjima.

Košulje i bluze još uvek će biti popularan izbor za svakodnevni izgled, ali na mestu omiljenog topa sada će iz zameniti fino pletivo. U kombinaciji s trendi pantalonama, kožnom suknjom ili farmericama i uz dodatak nekoliko komada zlatnog nakita, pletivo će izgledati bolje nego ikad.

Omiljena haljina i ove godine dolazi u midi dužini te najraskošnijim bojama i dezenia. Sve što će vam trebati za taj ženstveni favorit su visoke čizme do kolena – zimski klasik koji se ove sezone vraća na velika vrata. Osim igre boja i dezena koju ćemo pronaći među omiljenim jesenskim haljinama, ove sezone poigrajte se i teksturama različitih materijala – koža i pletivo biće efektan i kul spoj za dnevni, ali i večernji izgled.

U nastavku pronađite dozu inspiracije u izboru odličnih street style kombinacije.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs