pogledajte

Najbolja kombinacija za prelazni period: Letnja haljina i čizme su savršen spoj ako se nose ovako! (FOTO)

Jednostavne za kombinovanje i ugodne za nošenje, različitih dužina, boja i dezena, haljine su jedan od najpopularnijih odevnih komada svake prolećne i letnje sezone.

Moda
Autor:
Najbolja kombinacija za prelazni period: Letnja haljina i čizme su savršen spoj ako se nose ovako! (FOTO)
Foto: Profimedia

Taj letnji modni favorit s lakoćom se transformiše iz dnevnog u večernji izgled zbog čega su brojne žene upravo u njemu pronašle savršenu uniformu za najtoplije letnje dane. Iako ćemo se uskoro pozdraviti s letom, omiljena haljina još uvek će biti važan deo našeg ormara i svakodnevnih kombinacija.

Savršeni jesenjski pomak, omiljeni modeli haljina iz letnjeg ormara pronaći će u jesenjskim čizmama.

Odvažno izdanje prve dame: O ovoj haljini Melnije Tramp ne prestaje da se priča! (FOTO)

Toliko jednostavna, a toliko efektna, kombinacija haljine i čizama svake se godine ističe kao jedna od formula koje svi obožavamo da nosimo tokom prelaznog perioda i koja se s lakoćom prilagođava svakom stilu i svakoj prilici. I ove godine istakla se kao zvezda street style scene i kao savršeni izbor ne samo za poslednje letnje dane, već i jesensku sezonu.

Od cvetnih midi i maksi modela koje uvek krasi boho šarm do jednostavnih slip i košulja haljina, čizme odlično pristaju baš svakom modelu zbog čega jednostavna kombinacija haljine i čizama na kraju leta, ali i tokom jesenjske sezone donosi bezbroj različitih opcija.

Klasične crne gležnjače biće siguran izbor za svaku haljinu u vašem ormaru, ali najefektniji look krije se u kombinaciji naizgled nespojivog – romantične i ženstvene haljine od čipke ili šifona onaj kul faktor pronaći će u novim trendi modelima glomaznih čizama, cvetne haljine u kaubojkama dok će jednostavnost neutralnih modela začiniti životinjski dezeni koji su se već istakli kao jedan od najpoželjnijih trendova za novu sezonu.

Kad je reč o kombinaciji haljine i čizama, pravila ne postoje – svaki spoj stvoriće efektan look u kojem ćete iz dnevnih obaveza lako ušetati u večernja druženja.

Dozu inspiracije sa street style scene na kojoj se kombinacija haljine i čizama istakla kao jedna od omiljenih, donosimo u nastavku.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs