Praktični i atraktivni

Trendovi koje će svaka žena od stila isprobati do kraja 2020: 7 veličanstvenih! (FOTO)

Apsolutni hit

Moda
Autor:
Trendovi koje će svaka žena od stila isprobati do kraja 2020: 7 veličanstvenih! (FOTO)
Foto: Shutterstock

Trendovi dolaze i prolaze, smenjuju se neverovatnom brzinom, te ono što je pre tri meseca bilo u modi, sada je totalni aut. Ipak, neki trendi komadi su toliko praktični i lepi, da uspevaju da se zadrže duži vremenski period.

Sledeće trendove bi obavezno trebalo da isprobate do kraja 2020, ako do sada već niste!

1. Midi suknje

Čak i tokom najvećih vrućina, ove godine slobodno zaobiđite mini suknje i izaberite lepršave midi komade koji se slažu uz svaku obuću, odeću i priliku.

Nijedan drugi model vam neće biti potreban ovog leta: Ova torba ide uz sve! (FOTO)

2. Odela upečatljivih boja

Ako razmišljate kako da unapredite svoj poslovni stil, odela upečatljivih boja su savršen izbor jer krojem daju potrebnu strogoću, a bojama modernu eleganciju.

3. Puf rukavi

Tražite način da svom stilu dodate neki novi detalj? Probajte sa puf rukavima. Megapopularni su, a pritom su nepogrešiv izbor sa svaku priliku - od šetnje do kancelarije.

Najudobnije i najženstvenije sandale na svetu: Dame od stila ne izlaze iz njih ovog leta! (FOTO)

4. Obuća sa kockastim vrhom

Sjajan završni detalj ako volite retro stil i pun modni pogodak u 2020. godini, bilo da su u pitanju papuče ili čizmice.

5. Kićanke i rese

Nema tog stajlinga kojem ovi uipečatljivi detalji neće dati neku sasvim novu dimenziju - moderniju, jedinstvenu i bolju!

Kada one pričaju, mi slušamo: Nekoliko stilskih lekcija najzanimljivijih žena na svetu! (FOTO)

6. Žuta boja

Iako mnoge žene beže od odeće žute boje, stilisti preporučuju da se u 2020. osmelite i ponesete ovu srećnu nijansu na mnogo načina - od detalja do žute od glave do pete. Nema šanse da ne dobijete dodatno samopouzdanje i da ostanete neprimećeni.

7. Prozirni komadi

Slojevito odevanje je ove godine totalni hit, a kako vam tokom leta ne bi bilo vrućina, savršen način da to uradite jesu prozirne bluze, tunike ili haljine, koje se nose preko osnovne odevne kombinacije.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs