Moda za hladnije dane

Istražili smo: Ovo će biti vodeći trendovi za jesen! (FOTO)

Svaka dama od stila jedan od ovih komada mora da ima u svom garderoberu

Moda
12:45h Autor:
Istražili smo: Ovo će biti vodeći  trendovi za jesen! (FOTO)
Foto: Profimedia

Jesenja sezona se opasno približava i vreme je da se upoznamo sa trendovima koji će dominirati u narednom periodu.

Iako se teška srca opraštamo od toplih dana, ovi komadi će učiniti da se malo više radujete hladnijem vremenu, jer su zaista fenomenalni.

Na raspolaganju će nam biti veliki broj stilova i komada sa kojim možete da budete kreativni i da eksperimentišete do mile volje.

Animal print na sve strane

Ovaj trend se provlači još od prošle godine, ali ove jeseni će biti nešto rasprostraneniji. Od suknji, preko farmerki, pa do haljina, sve će biti u znaku animal printa. Ove sezone dozvoljen je i kompletnan autfit u ovom printu.

Ležerni stil Mile Kunis: U šetnji sa majkom i decom u sasvim opuštenom izdanju! (FOTO)

Natpisi brendova

Ovaj trend postaje sve veći. Jesen će biti u znaku garderobe sa ispisanim nazivima brendova na odevnim komadima. Upravo ovaj trend je podelio ljubitelje mode. Neki su oduševljeni, dok drugi negoduju i misle da je neukusno šetati upravo sa ovakvim natpisima. Kako god bilo, "logomanija" nas neće zaobići.

Pelerine

Za hladne dane, umesto kaputa ili jakne, želećete da imate barem jednu pelerinu. Pravi hit će biti na ulicama. Dizajneri su predstavili veliki broj ovih toplih komada, a na vama je da izaberete onu koja vam se najviše dopada.

Koža od glave do pete

Koža je omiljeni materijal svih trendseterki kada nastupe hladnji i vetroviti dani. U prethodnim sezonama smo navikli da dominiraju kožne jakne, ali ove godine na velika vrata se vraćaju kožne haljine i suknje. Moto ove jeseni je više je više, pa je tako sasvim u redu iskombinovati kožnu suknju i jaknu.

Neka vam tropske temperature lakše padnu: U ovim tkaninama ćete se osećati najprijatnije!

Sako sa cvetnim printom

Verovatno ste pomislili kako je cvetni print rezervisan isključivo za proleće i leto, ali dizajneri se ne slažu sa tim. Ove godine sakoi i haljine će uglavnom moći da se nađu ukrašeni cvećem, što i nije loše, jer će uveseliti one tmurne i kišovite dane koji nastupaju.

Muškarac koji je izgradio poslovnu imperiju: Evo ko zaista stoji iza Viktorijinih anđela! (FOTO)

Poja bistaća i cigle

Zelenkasta i zagasito narandžasta su nijanse koje će dominirari. Svi ljubitelji ovih tonova mogu da se raduju. Ove boje deluju elegantno i u njima ćete delovati moćno.

Jakne od lažnog krzna

Krzno je već godinama u modi, ali ovoga puta na scenu u velikom stilu stupa lažno krzno. Krzno životinja je neukusno i van stila, kažu modni stručnjaci.

Karirano

Ovaj dezen je omiljen mnogim damama, a dobra vest je da će zauzeti visoko mesto na modnoj lestvici. Sve od suknji, haljina i sakoa u ovom dezenu će biti apsolutni hit jeseni.

Bele haljine u koje ćete se zaljubiti: Ove 3 dame su osvojile crveni tepih u Los Anđelesu! (FOTO)

Haljine sa čipkom

Ove haljine će delovati jako ženstveno i zavodljivo. Nema sumnje da ćete ih voleti. Mogu da se nose u mnogo prilika, od izlska, pa do poslovnog sastanka, ukoliko je iskombnujete sa nekim sakoom.

Ova sezona je odlična za poigravanjem sa stilovima. Budite slobodne da istražujete i kombinujete trendove međusobno.

Srebrna boja

One malo smelije dane će se obuševit ovim trendom. Srebrna i metalik siva boja u velikom stilu osvajaju modnu scenu.

Margo Robi prošetala crvenm tepihom, a stajling je svima zapao za oko: Boja njene haljine je novi vodeći trend!

foto: Shuterstock

Trik da jeftina torba izgleda 10 puta skuplje!

(stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs