mislili ste da je žena u pitanju

Muškarac koji je izgradio poslovnu imperiju: Evo ko zaista stoji iza Viktorijinih anđela! (FOTO)

Iako mnogi misle da neka uspešna žena vodi poznati brend, istina je malo drugačija

Moda
Autor:
Muškarac koji je izgradio poslovnu imperiju: Evo ko zaista stoji iza Viktorijinih anđela! (FOTO)
Foto: Profimedia

Čuveni "Viktorijini anđeli" svojom lepotom, harizmom, spontanošću, inteligencijom i savršenim figurama obaraju s nogu muškarce, ali i žene.

I sigurno svi mislite da iza čuvenog brenda donjeg veša "Viktorija Sikret" stoji žena. To bi bilo očekivano, ali zapravo nije tako.

Mačkaste oči i duboki dekolte: Adrijana Lima zavodljiva kao nikad! (FOTO)

foto: Profimedia

Milijarder Lesli Veksner (81) je 1982. godine kupio kompaniju "Viktorija sikret" za tričavih milion dolara.

Interesantno je da je ovako niska cena bila upravo zbog toga što je korporacija bila pred bankrotom, a te godine kada je Lesli postao vlasnik, ostvarila je prihod od šest miliona dolara.

Veksner vodi potpuno drugačiji život i već 26 godina je u braku sa 24 godine mlađom advokaticom Abigejl S. Kopel, sa kojom ima četvoro dece i koju je oženio u svojoj 55. godini.

Zapalile Instagram: Adrijana Lima se provodi sa ovom Srpkinjom u Marbelji! (FOTO)

foto: Profimedia

Maštao je da postane arhitekta, ali vrlo brzo je shvatio da svoje ambicije može pre da ostvari ako se bavi biznisom. Kada je imao 26 godina, pozajmio je pet hiljada dolara od tetke kako bi osnovao svoju kompaniju "The Limited".

Veksner se fokusirao na modu namenjenim mladim ženama, a njegovi roditelji nakon godinu dana zatvorili su svoju radnju i pridružili se sinu u poslu.

Njegova kompanija poseduje 2.949 radnje s donjim rubljem, kozmetikom i sličnim proizvodima širom sveta i ostvaruju promet od 11 milijardi dolara, dok se njegovo bogatstvo procenjuje na 6.2 milijarde dolara, te je prema magazinu Forbs na 80. mestu najbogatijeg čoveka na svetu.

Na sceni su zanosne, a u prirodi izgledaju ovako: Viktorijini anđeli bez šminke! (FOTO)

(Stil.Kurir)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs