isprobava nešto sasvim novo

Kejt Midlton će se od sad oblačiti potpuno drugačije: Evo zašto! (FOTO)

Biće zanimljivo videti kako će se njen stil razvijati vremenom!

Moda
Autor:
Kejt Midlton će se od sad oblačiti potpuno drugačije: Evo zašto! (FOTO)
Foto: AP / Gareth Fuller

Kada je u pitanju moda, Kejt Midlton je poznata po svom tradicionalnom, uglađenom, čak i uzornom kraljevskom stilu. Ali, prema novim izveštajima, vojvotkinja od Kembridža možda pokušava da isproba novi izgled - i mi bismo mogli da počnemo da to primećujemo uskoro.

Dejli Mejl izveštava da je Kejt angažovala novu stilistkinju, bivšu urednicu britanskog Voga i staru prijateljicu vojvode i vojvotkinje iz njihovih studentskih dana, a 2011. prisustvovala njihovom (kraljevskom) venčanju.

Virdžinija Čedvik, urednica i konsultantkinja sa sedištem u Velikoj Britaniji, će zameniti Natašu Arčer, dugogodišnju stilistkinju Kejt Midlton, dok je ona na porodiljskom odsustvu.

Čedvik je već u određenoj meri uticala na "kraljevsko oblačenje" vojvotkinje. Virdžinija ili Džini, kako je zovu porodica i prijatelji, je "tajno oružje Kejt Midlton", izjavio je kraljevski izvor za Dejli Mejl.

"Ona je napravila veliku promenu u načinu odevanja vojvotkinje za javne angažmane i pomogla je da Kejt svojim oblačenjem odaje neki potpuno novi osećaj samopouzdanja i poverenja.

Način odevanja Kejt Midlton je bio uticajan od prvog momenta kada se pridružila kraljevskoj porodici. Komadi koje Kejt nosi u brojnim prilikama se obično odmah rasprodaju u radnjama. Kejt je takođe poznata po tome da neke stvari voli da "reciklira", odnosno obuče više od jedanput, što utiče na to da se ljudi makar malo na nekom nivou "povežu" sa kraljevskom porodicom.

Nedavno se moglo primetiti da vojvotkinja od Kembridža malo skreće od svojih uobičajenih super-klasičnih britanskih komada i da je počela da prihvata više trendi stvari - kao što su široke pantalone i opuštene bluze sa velikim mašnama.

Kraljevski stil: Najlepše odevne kombinacije Kejt Midlton za proleće!

foto: Profimedia

Čak je ponovo obukla neke od njenih večernjih haljina i napravila određene prepravke kako bi ih učinila modernijim, kao što je to učinila sa haljinom Aleksandra Mekvina, koju je nosila na jednog gala večeri pre nekoliko nedelja.

Kraljica neprolazne mode: 6 omiljenih komada Kejt Midlton koje i vi treba da imate u ormaru! (FOTO)

foto: Profimedia

Biće zanimljivo videti kako će se njen stil razvijati vremenom, a mi ćemo biti tu da sve to ispratimo, kao i do sada!

Stil.kurir.rs

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs