pogledajte

Džulija Roberts na premijeri svoje nove serije: Modni promašaj zgodne žene! (FOTO)

Lepa Džulija Roberts jedna je od najlepših holivudskih diva, a osim svojom lepotom kojom i u svojim 50-ima ostavlja bez daha

Moda
18:55h Autor:
Džulija Roberts na premijeri svoje nove serije: Modni promašaj zgodne žene! (FOTO)
Džulija Roberts, Foto: Profimedia

Premda je često viđamo u fantastičnim kombinacijama s puno stila, na predstavljanju svoje nove serije 'Homecoming' koja će se prikazivati na Amazonu, glumica prekrasnog osmeha modno je podbacila.

Ljubiteljka klasike posebno kombinacija crne i bele, odlučila se ovoga za bež nijansu što se nije pokazalo dobrim modnim potezom.

Mama troje dece se na predstavljanju nove serije koja se iščekuje s velikim zanimanjem, pojavili u kombinaciji bež sakoa i plisirane suknje, a stajling je začinila nude sandalama od lakirane kože.

Premda se radi o kombinaciji s potpisom vrhunskog britanskog brenda Burberry, iza kojeg već neko vrijeme stoji Rikardo Tiši, ovaj odabir nikako nije laskao Džuliji Roberts te bi vjerojatno i sako i suknja bolje izgledali upareni s nekim drugim komadima.

Osim toga, loš je dojam naglasila i frizura, neruredna pletenica koja nikako nije odgovarala ovom outfitu.

Džuliju inače vezuje dugogodišnja saradnja s Tišijem još iz vremena kad je on radio za Živanši, pa se pojavila u njihovoj kampanji pre nekoliko godina.

Inače, Džuliju ćemo videti u seriji 'Homecoming', psihološkom trileru temeljenom na istoimenom podkastu Elija Horovitca i Micaha Blumberga, a na male ekrane dovodi je Amazon Video 2. decembra. Produkciju i režiju potpisuje Sam Esmail, autor hvaljene serije 'Mr. Robot'.

Po prvi put u glavnoj ulozi neke serije gledaćemo Džuliju Roberts koja tumači lik Heidi Bergman (izvorno Ketrin Kiner), radnicu agencije posvećene pružanju psihološke pomoći vojnicima, koja se zove "Homecoming" i njihovom povratku u normalni život nakon rata.

Taj posao zamenila je kasnije poslom konobarice u malom gradu, gde se vratila da živi s majkom, a razlog takve drastične promene gledatelji će otkrivati sa samom Heidi budući da se u seriji neprestano prepliću prošlost, u kojoj je Heidi radila u "Homecomingu" i sadašnjost, u kojoj radi kao konobarica koja se ne seća dobrog dela svog života.

Džulija Roberts objavila fotku kakva se retko viđa: Vreme je za porodicu! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs