pogledajte

Amal Kluni očitala još jednu lekciju iz stila: Prelepa advokatica u nikad opuštenijem izdanju! (FOTO)

40-godišnja Amal, supruga glumca Džordža Klunija, na glasu je kao jedna od najbolje stilizovanih žena na svetu, a osim što pazi na mir u svetu, važna joj je i modna udobnost.

Moda
10:43h Autor:
Amal Kluni očitala još jednu lekciju iz stila: Prelepa advokatica u nikad opuštenijem izdanju! (FOTO)
Amal Kluni, Foto: Profimedia

Advokatica za ljudska prava, Amal Kluni koja je u fokus javnosti došla nakon što je započela vezu s glumcem Džordžom Klunijem, stilom uvek zna da privuče pažnju.

Njena ležerna kombinacija za let u Toronto je prava lekcija onima koji se žale da je većina dizajnerskih stvari prava noćna mora jer su uglavnom neudobne. Ipak, pantalone koje je Amal izabrala za let su izuzetak. U krem pantalonama modne dizajnerke Isabel Marant, visokog struka, advokatica i majka blizanca Ele i Aleksandra izgleda sjajno, a uz njih je iskombinovala običnu belu majicu i velike sunčane naočare. Na nogama je imala ravne papuče zatvorenih prstiju - šik!

Glamurozna baka Barija Alamudin: Ovako izgleda majka Amal Kluni! (FOTO)

A post shared by ebuzztoday (@ebuzztoday) on

Pantalone su idealne za let jer su komforne, ali i trendi.

Parišku dizajnerku jako voli iKejt Mos, Tamara Eklstone i mnoge druge poznate devojke. Pariške šik komade, Marant kroji za slobodoumne devojke koje vole da putuju i imaju jako duge noge, a njene kolekcije zato rado biraju prave svetske putnice.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs