MODNI TREND BROJ 1

OVOG LETA, PANTALONE I FARMERKE SE NOSE ISKLJUČIVO OVAKO: Ovo je ultimativni i nezaobilazni trend!(FOTO)

Pantalone su izuzetno "in" komad ove sezone, ali ne bilo kakve...

Moda
Autor:
OVOG LETA, PANTALONE I FARMERKE SE NOSE ISKLJUČIVO OVAKO: Ovo je ultimativni i nezaobilazni trend!(FOTO)
Foto: Shutterstock

Pantalone, kao i farmerice veoma su aktuelne ove modne sezone, ali nose se tačno određeni modeli i na određen način.

U trendu su oversize pantalone koje se nose plitko na struku i dužina im je takva da dotiče pod - po sistemu što duže- to bolje (iako nam nije baš jasno kako je hodati u tome), a što se farmerica tiče - definitvno hit sezone su zvoncare, ali i široki, pocepani i "broj veći" boyfriend modeli farmerica, koje modne influenserke i poznate dame uglavnom kombinuja sa papučama i jednostavnim patikama. U ovoj kombinaciji neophodan vam je dobar i upečatljiv kaiš, a što se gornjeg dela tiče - najbolji izbor je, prema rečima modnih znalaca, bela i svetlo plava košulja, ili pamučna majica do pola i "neuredno" uvučena u farmerice.

Takođe, trend je da se pantalone i farmerice, bilo duge ili regularne dužine, podvrću, kako bi delovale neobaveznije i više "kežual".

Moramo priznati da neke od ovih kombinacija deluju veoma trendi i skladno stilizovano, a varijacije su mnogobrojne, pa sve možete prilagoditi sopstvenom ukusu i građi tela. Bitno je da zapamtite da je akcenat na neobaveznosti i da sve treba da deluje kao "da se uopšte niste trudili oko autfita".

Bilo kako bilo, ako ove sezone planirate da nosite pantalone - ovo je najtrendi način koji možete da izaberete.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs