pogledajte

Nije sve tako GLAMUROZNO: Ovaj Instagram profil nam ZAISTA otkriva kako se FRANCUSKINJE oblače! (FOTO)

Ulične fotografije koje nam obično stižu iz Pariza, a prate ulice u toku održavanja Pariške nedelje mode, uvek su vrlo glamurozne, modno osvešćene, ali moramo da budemo svesni, isto tako i vrlo orkestrovane.

Moda
Autor:
Nije sve tako GLAMUROZNO: Ovaj Instagram profil nam ZAISTA otkriva kako se FRANCUSKINJE oblače! (FOTO)
Foto: Profimedia

Modna svita koja se tih dana sliva u grad svetlosti najčešće ima isplaniranu garderobu za mesec dana dug maraton po modnim metropolama, a u Parizu se naročito pokušava impresionirati fotografe i publiku skupocenim i upečatljivim modnim izdanjima.

PARISIENS IN PARIS

Ali, kako ulice Pariza izgledaju ostatak godine? I kako se same Parižanke zaista oblače?

O njihovom stilu napisani redovi i redovi tekstova, u pokušaju demistifikacije toga što njihovu modu i način oblačenja čini toliko posebnim. Uvid u to izbliza omogućuje nam jedan genijalan Instagram profil koji nismo prestal da pratimo otkako smo ga otkrile. On se zove Parisiens in Paris i dokumentuje svakodnevna modna izdanja Parižanki. One mogu i ne moraju da rade u modnoj industriji, žene su raznih dobi i stilova, ali ono što ih definitivno spaja jestestil i činjenica da su fotografije njihovih kombinacija ulovljene spontano, u trenutku, i tako savršeno prikazuju onaj je ne sais quoi o kojem se uvek priča kada su u pitanju Francuskinje. Jednostavno, a kul, jednostavno, a efektno.

Ove sve kombinacije daju nam dašak stvarne street style inspiracije za 2021. godinu!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs