VERNA SVOM STILU

Neporikosnovena ikona stila: Kraljica Leticija u poslovnom izdanju za čistu peticu! (FOTO)

Španska kraljica Leticija je uvek vrlo visoko na svim lostama najbolje obučenih dama s kraljevskih dvorova, vrlo retko greši kad su u pitanju modni odabiri

Moda
Autor:
Neporikosnovena ikona stila: Kraljica Leticija u poslovnom izdanju za čistu peticu! (FOTO)
Kraljica Leticija, Foto: Profimedia

Bivša novinarka ponovo je osmislila kombinaciju za čistu peticu koja će zasigurno inspirisati mnoge poslovne žene koje vole ženstven i elegantan stil lepe španske kraljice.

Kraljica Leticija ulestvovala je na predstavljanju projekta 'Žene i inženjerstvo' na Kraljevskoj inženjerskoj akademiji u Madridu zasluživši čistu peticu za ovaj šik outfit.

Odela su poslednjih sezona veliki hit, a elegantna brineta odlučila se za bevremenski kockasti dezen u tonovima sive koji nikad neće izaći iz mode i može se nositi u mnogim prilikama.

Najženstvenija modna kombinacija: Hilari Daf zasenila stajlingom! (FOTO)

Kraljica Leticija
foto: Profimedia

Kraljica je izmamila brojne komplimente odlučivši se za predimenzionirani sivi sako s dvorednim kopčanjem i trendi palaco pantalone širokih nogavic.

Reč je o odelu renomiranog diznajnera Hugo Bosa koje je kraljica Leticija nosila prošle godine budući da se baš poput vojvotkinje od Kembridža, Kejt Midlton, ni ona ne libi modnog recikliranja.

Velike štipaljke i mašne: Ovo su aksesoari za kosu koje obožavaju trendi devojke! (FOTO)

Kraljica Leticija
foto: Profimedia

Štikle i klasični kaput bež boje odlično su se uklopili u ovaj dnevni poslovni izgled s kojim nikad ne možete da pogrešite.

Jednostavna šminka koja je naglasila njene oči i frizura sjajno su zaokružili ovo dnevno izdanje modne ikone sa španskog dvora.

(Stil.Kuirir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs