ikona stila

Olivija Palermo u cipelama koje važe za najpoželjniji model u 2021. godini: Idu uz sve, preudobne su i šik! (FOTO)

Dane u vreme pandemije influenserka i ikona stila Olivija Palermo najradije provodi u društvu svog ljubimca, preslatkog maltezera s kojim se najčešće može videti na ulicama Njujorka. Simpatični dvojac svakodnevno šeta komšilukom, a lepa Olivija se i za šetnju s psom - uvek dotera.

Moda
Autor:
Olivija Palermo u cipelama koje važe za najpoželjniji model u 2021. godini: Idu uz sve, preudobne su i šik! (FOTO)
Olivija Palermo, Foto: Profimedia

Ikonu stila Oliviju Palermo nikad nećete videti u trenerci. 34-godišnja lepotica, koja je svoje ime izgradila na temelju jedinstvenog osećaja za modu i poznanstava koja je sticala na njujorškim zabavama, uvek je besprekorno doterana, a čak i za šetnju s psom trudi se da izgleda maksimalno šik.

Lepa Olivija i njen ljubimac nisu promakli oštrom oku paparaca koji je patrolirao ulicama Njujorka u potrazi za poznatim facama. Njih dvoje svakodnevno šetaju košilukom, a slavna brineta je ovog puta obukla veoma jednostavnu odevnu kombinaciju s naglaskom na najpoželjnije cipele sezone.

Uz omiljene skini farmerice kojih se ne odriče ni po koju cenu, jednostavnu crnu rolku i dugi crni kaput Olivija je uskladila crne lakovane mokasine s debelim đonom.

Stajling za čistu desetku: Olivija Palermo demonstrira kako se nose vodeći trendovi sezone! (FOTO)

foto: Profimedia

Mokasine poslednjih godina su od omražene obuće postale omiljeni jesenji komad žena šiorm sveta, a još letos je bilo jasno daće ove cipele biti pobednice sezone. Prema novim podacima istraživanja, zaljubljenice u modu širom sveta provode vreme u intenzivnoj potrazi za ovom obućom.

To vrlo dobro zna i lepa Olivija koja u svom ormaru među prvima ima aktuelne trendove, ali i modne klasike čija popularnost ne bledi uprkos događanjima na modnoj sceni. Palermo je i inače velika zaljubljenica u mokasine. U svom ormaru ima ove trendi cipele u nekoliko boja, a ukoliko ih vi još uvek nemate, sada je zaista krajnje vreme da to promenite.

(Stil.Kuirir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs