Inspiracija

Moderan izgled i u hladnim danima: Saveti za najlepše poslovne kombinacije! (FOTO)

Torbica više ne treba da bude velika i nezgrapna, sve više i više žena u svetu biznisa se odlučuje za elegantne ali manje torbice

Moda
14:15h Autor:
Moderan izgled i u hladnim danima: Saveti za najlepše poslovne kombinacije! (FOTO)
Foto: Shutterstock

Svake nedelje ista priča, šta obući ove nedelje za posao da u jednu ruku budemo pristojno i šik obučeni, a da u drugu ruku opet izrazimo svoj stil?! Uz mudar odabir klasičnih modela, koji uvek i svugde prolaze, možete i nekim trend komadima ili desenima podići celu kombinaciju i tako razbiti monotoni izgled koji se često veže za poslovno oblačenje.

Klasične i idu uz sve: 4 boje u kojima ćete zimi izgledati elegantno!

Uvek možete da obučete kariranu haljinu koja deluje dovoljno profesionalno zbog svog kroja i boje, a opet dovoljno moderno i ženstveno zbog karo desena koji je super popularan ove sezone, i može se pronaći u svim varijantama i bojama. Takođe su jako popularni i karirani sakoi muškog kroja, u kojem ćete se i doslovno osećati kao pravi šef.

Klasične i idu uz sve: 4 boje u kojima ćete zimi izgledati elegantno!

Ove sezone su jako popularne i široke pantalone, kao i odela, ali ove godine dolaze u veselim i vedrim bojama, te više nije reč samo o tmurnim smeđim zvoncarama kakve smo nosili kao deca. Sada dolaze u žutoj, crvenoj i ljubičastoj boji, i osim što super greju, sada su i super kul.

Za nekoliko minuta: Besplatan i jednostavan trik kako da vam kožna obuća postane udobnija!

Torbica više ne treba da bude velika i nezgrapna, sve više i više žena u svetu biznisa se odlučuje za elegantne ali manje torbice, koje su jednako praktične i za poslovne sastanke a i za druženje sa koleginicama nakon posla.

Za dame koje ne nose haljine tokom zime: 4 načina da izgledate elegantno i moderno! (FOTO)

Cipele takođe moraju da budu udobne, ali i moderne, jer nikako nije prihvatljivo da jedna poslovna žena dozvoli loš odabir cipela. One ne moraju da budu skupe, ali moraju da budu efektne i udobne.

Ne žalite novac, ova odeća nikad ne izlazi iz mode: Komadi koje svaka žena treba da ima u ormaru!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs