Sigurno ih već imate u ormaru

Klasične i idu uz sve: 4 boje u kojima ćete zimi izgledati elegantno!

Kupujete li svake zime određene nijanse odeće? Možda već instinktivno nosite bezvremene zimske boje, a ako ne, nije kasno da upotpunite ormar kojim takvim komadom

Moda
Autor:
Klasične i idu uz sve: 4 boje u kojima ćete zimi izgledati elegantno!
Foto: Shutterstock

Jesen povezujemo sa zemljanim tonovima i dominiraju zagasite boje u kombinaciji sa jakim nijansama žute i zelene boje. Kad je zima u pitanju neki od tih trendova se nastavljaju - zimu ne povezujemo samo s hladnim tonovima. Ima i toplih, a to pokazuju i 4 boje koje su svake godine najelegantnije.

Bordo / boja vina

Ova boja garantuje luksuzan izgled koji je uvek dobar izbor za svakodnevne prilike zimi, ali i za proslave. To je boja koja je u isto vreme i topla i dramatična, ali i elegantna i zavodljiva. Možemo reći da je jedna od bezvremenskih vladarki tokom zime. Jednostavno ju je kombinovati jer se slaže s većinom drugih boja pa ćete tako imati mnogo prostora za kreativnost.

Za nekoliko minuta: Besplatan i jednostavan trik kako da vam kožna obuća postane udobnija!

Siva boja

Siva se smestila između dve "ne boje", crne i bele, pogotovo u zimskim danima. Neutralna je i klasična, a svetlije nijanse će nas i "rasvetliti". Siva boja će se lako složiti sa svakim komadom iz garderobe za hladnu sezonu i savršeno nadopuniti zimsku paletu boja i uzoraka.

Kako se nosi crna rolka sa stilom, u svim prilikama: Osnov zimske mode svake dame! (FOTO)

Boja tamne čokolade

Kod odeće ove boje ključno je da pronađete što tamniju nijansnu, a ako vam i ostatak kombinacije bude u sličnim tonovima, dobićete potupuno izbalansirani zimski izgled. Ova boja lepo i toplo izgleda ako se kombinuje i sa svetlijim nijansama poput boje karamele i kikirikija.

6 trendova koje ćemo nositi u 2019: Osamdesete u modernoj verziji! (FOTO)

Boja senfa

Ovu nijansu možemo nazvati hrabrom. Odlična je za osvežavanje sivila koje vlada napolju, ali i našeg stajlinga u zimskim mesecima. Iako izgleda kao neobičan izbor, ova boja će transformisati svaku odevnu kombinaciju. Zbog svoje specifične nijanse zimskim danima dodaje dašak jeseni...

Plisirane suknje nisu samo za leto: Kako da ih nosite zimi i izgledate fenomenalno! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs