Saznajte

Dokazano deluje: U ovoj boji izgledamo privlačnije i inteligentnije, a nije crvena!

Ova boja dokazano deluje na drugi pol i u ovakvoj odeći delujemo inteligentnije, zbog čega ne bi bilo loše da je češće nosimo

Modni saveti
Autor:
Foto: Shutterstock

Dobre vesti! Prema nedavno sprovedenom istraživanju, postoji jedna boja koja nas čini ne samo seksepilnijima nego tako obučene delujemo i jako pametno.

 

Ono što je još najbolje kod te boje: čini vas mršavijom, bezvremena je i jednostavno pristaje uz sve! Reč je o (ne)boji – crnoj! Puno puta smo pročitali kako ćemo (muškarcima) najlakše upasti u oči i privući ih ako se obučemo u crveno, no izgleda da je crna sada postala nova crvena, čak i kad je o privlačnosti reč.

 

Kako se nosi mala crna haljina na jesen: Saveti za sve dame! (FOTO)

foto: shooterstock

Prema istraživanju jedne britanske kompanije, koja je anketirala više od 1000 ljudi, 45 posto je reklo da je crna boja povezana sa samopouzdanjem, inteligencijom i privlačnošću. Na poslednjem mestu bila je ipak roze boja - samo 5 posto ljudi izjasnilo se da najbolje izgledamo u roze izdanju.

 

Istraživanje je takođe otkrilo da 66 posto žena rado vide muškarca u crnom. I muškarci favorizuju crnu boju odeće kod žena.


Dakle, crna boja dokazano deluje na drugi pol i u crnoj odeći delujemo inteligentnije, zbog čega ne bi bilo loše da češće nosimo crnu odeću…

 

Izgledajte savršeno, a da ne ispraznite novčanik: Ovako će svaka odevna kombinacija delovati skupo!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...