pERFEKTNO

KRALJICA MODE U SRBIJI VRATILA TREND IZ 2000-TIH NA VELIKA VRATA: Pokazala na delu zašto joj se i Ana Vintur divila

Jasmina Šupeljak, odnosno kraljica mode u Srbiji, kako je mnogi oslovljavaju, pokazala je da sa razlogom "nosi" tu titulu.

Moda
14:42h Autor:
KRALJICA MODE U SRBIJI VRATILA TREND IZ 2000-TIH NA VELIKA VRATA: Pokazala na delu zašto joj se i Ana Vintur divila
Foto: Printscreen Instagram / jasminainbelgrade

Spisateljica i influenserka Jasmina Šupeljak slovi za hodajuću modu Beograda. Dama posebnog stila na Instagramu inspiriše skoro 32.000 ljudi. A poslednjim stajlingom je sve ostavila bez teksta, vrativši nas u 2000-te.

Uživa na odmoru, a uz to nam servira savršene odevne kombinacije. Tako obučena bila bi zapažena u svim prestonicama mode.

Naime Jasmina je uklopila balon pantalone, komad koji nam se vratio na velika vrata iz 2000-tih, sa prugastim topom i maramom. U ovom stajlingu, svakako, dominira njena vitka linjia, ali i zanimljive tetovaže. Iako je na prvi pogled veoma neobičan, ova dama izgleda neverovatno izazovno u njemu.

- Ja sam eklektičan ljubitelj mode, kod mene u ormanu je kao na Kalenić pijaci, ima od svega po nešto. Chanel, Balmain, Chloe, Alexander McQueen, Ana Ljubinković, Tijana Pavlov, gomila nakita YSL (Yves Saint Laurent), obožavam nakit moje prijateljice Isidore Vujović koja stoji iza brenda LaDoLa Lu, ma, svega tu ima. Trenutno obožavam stvari koje pravi Izabela Marant (Isabel Marant): fenomenalni sakoi Chanel like, ali u duhu 21. veka, kožne pantalone i fantastične salonke - isakla je Jasmina jednom prilikom.

Uz to naglašava da je prvi komad iz ormara, na koji je baš ponosna, crna Chanel torba 2.55 Jumbo i dodaje šta bi svaka žena trebalo da ima u svom garderobe:

- Dobru crnu torbu, par belih majica, crne baletanke, salonke koje špicem mrava u uglu ubijaju, sako sa 3/4 rukavima, dobre farmerke koje su dovoljno duge da vam produže noge, belu košulju i naravno, upadljivu maramu da sve to spoji.

Kao veliki ljubitelj mode, imala je prilike da upozna i legendarnu Anu Vintur u Parizu. - Ana je sitna i ljubazna dama. Upoznale smo se u Parizu, popričale malo i baš sam je nasmejala, jela je sendvič, a na moj komentar: “Ana, pa zar vi ne jedete samo jedan krvav biftek dnevno?”, odgovorila je: “Zamislite, pijem i kafu sa punomasnim mlekom i šećerom!”. Vrlo je simpatična i ni malo hladna, kao što je mediji predstavljaju - kroz osmeh je zaključila Jasmina.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs