budite uvek u trendu

KAKO DA IZGLEDATE BAREM 5 GODINA MLAĐE: Žene od stila kojima se svi dive koriste OVE TRIKOVE

Otkrijte modne trikovi uz koje ćete izgledati mlađe

Moda
16:42h Autor:
KAKO DA IZGLEDATE BAREM 5 GODINA MLAĐE: Žene od stila kojima se svi dive koriste OVE TRIKOVE
Modni trikovi uz koje ćete izgledati mlađe, Foto: Shutterstock

Aksesoari mogu da doprinesu svakom autfitu ili da ga unište u potpunosti. Oni takođe mogu da vam dodaju godine, ali ako odaberete dobre aksesoare zapravo je moguće da vratite vreme unazad i uz pomoć aksesoara izgledate čak do 5 godina mlađe.

Par ideja za nošenje aksesoara, koji će učiniti da izgledate prefinjeno i mlado:

Šešir

Devojka, Stajling, Košulja, šešir, Sreća, Osmeh, devojka se smeje
foto: Shutterstock

Pored toga što će učiniti da izgledate damski, može vas zaštiti od spoljašnjih uticaja. U prodaji postoji bezbroj modela, koji će se odlično uklopiti uz vaš autfit.

Naočare za sunce

Street Style, naočare, Stil, Moda, Italijanka
foto: Profimedia

Zaštitiće vaše oči od sunčevih zraka, a pored toga izgledaćete kao holivudska zvezda. Odličan su izbor ukoliko izgledate umorno i niste stigli da se našminkate. Ono što je bitno jeste da vodite računa pri odabiru modela, te da oblik naočara uskladite sa oblikom glave.

Nakit

Moda, Nakit, zlatni nakit, Aksesoar
foto: Shutterstock

Dobar nakin odradiće više od pola posla kada je vaš autfit u pitanju. Ukoliko se odlučite za klasičnu odeću, bez mnogo detalja, nakit će učiniti pravo čudo i začiniće vašu odevnu kombinaciju. Vodite računa da ne preterate kada je nakit u pitanju, te neka vam na umu bude čuvena rečenica "Manje je više!".

Torba

Ljubičasta, boja, torba, Street Style
foto: Profimedia

Ukoliko imate dobru torbu, sve drugo može otići u drugi plan. Bilo da ste neko ko voli da eksperimentiše ili neko ko voli klasiku, tržište nudi razne modele koji će vas oduševiti. Leti birajte veselije tonove, a za zimu ostavite one bejzik boje kao što su crna i bež.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs