prelepa!

ZABLISTALA U LJUBIČASTOM KOMPLETU: Ovaj modni trik Eve Longorije bi trebalo da iskoriste sve žene, posebno NISKE! (FOTO)

Savršeno modno izdanje Eve Longorije na promociji nove serije!

Moda
21:49h Autor:
ZABLISTALA U LJUBIČASTOM KOMPLETU: Ovaj modni trik Eve Longorije bi trebalo da iskoriste sve žene, posebno NISKE! (FOTO)
Foto: Profimedia

Eva Longoria je prava "džepna Venera" s obzirom na to da je visoka tek 157 centimatara. Glumica je sinonim za seksepil, ženstvenost i lepotu, a mnoge niske dame obožavaju da kopiraju njene stajlinge jer uvek ume znalački da istakne svoje atribute.

Nakon što se 2018. godine porodila ozbiljno se posvetila svom izgledu. Naporno je vežbala i korigovala ishranu, a rezultat nije izostao - poznata glumica izgleda kao prava bomba. Činjenica je i da Eva ume da uklopi modne komade, pa se tako na promociji nove serije "Gordita Chronicles" poslužila i malim trikom.

Eva Longoria
foto: Profimedia

Eva je izabrala komplet od kože boje jorgovana, sačinjen od uske suknje pencil kroja sa dubokim strukom, dobro skrojenog sakoa i interesantnog topa koji je posebno privlačio pažnju. Ovaj model suknje inače ne laska niskim damama, ali u ovoj kombinaciji Evi je pristajao savršeno.

Eva Longoria tokom trudnoće ugojila se dvadeset kilograma. Ipak, nije odmah žurila da smrša, uprkos pritiscima koje je trpela kao javna ličnost.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs