MODNI SAVETI

STILISTKINJA OPLELA PO TRENDOVIMA, ZBOG OVOGA IZGLEDATE JEFTINO: Dve stvari sa njene liste NAŠE ŽENE obožavaju!

Stilistkinja otkrila koje trendove ne treba da pratite jer izgledaju jeftino!

Modni saveti
Autor:
Foto: Instagram / katarinapetrovic

Trendovi se stalno menjaju i ponekad je zaista teško ispratiti šta je moderno, a šta nije. Osim toga, ne treba ni pratiti trendove po svaku cenu jer nisu svi ni lepi i ne pristaju svakome, a prema rečima stilistkinje koja je poznata pod imenom Niki Skaj, neki od njih bi mogli da učine da izgledate jeftino.

Jeftine dizajnerske kopije

Stilistkinja pojašnjava da tu ne misli na popularne brendove koji uzimaju ideje poznatih svetskih dizajnera pa prave nešto slično tome, već misli bukvalno na kopije "Šanela" i slično.

Veštačke trepavice

Za trend koji Srpkinje prilično vole ova stilistkinja kaže da izgleda jeftino, i tu misli i na veštačke trepavice koje devojke same lepe, kao i na ekstenzije koje se rade u salonima.

Ako baš želite da sredite trepavice na neki način, njen savet je da uradite tretman podizanja trepavica jer će tako izgledati prirodnije.

Loše nanesene kreme za samotamnjenje

"I ja volim da imam lep i taman ten cele godine, ali morate da odvojite vreme i naučite kako se ovi preparati pravilno nanose", savetuje Niki. U suprotnom, koliko god da se sredite, izgledaćete jeftino sa flekama od kreme.

Gliter

Stilistkinja ističe da zbog šljokica i glitera izgledate mlađe, "i to ne na dobar način".

Nazivi brenda

"Izgleda veoma jeftino i kao da samo želite da privučete pažnju, i to ne na dobar način", kaže stilistkinja o ljudima kojima maltene po celoj odeći pišu nazivi brendova koje nose.

Pored ovih stvari, Niki kaže da jeftinom izgledu doprinose i sočiva u boji, zalizana kosa, nošenje čarapa sa sandalama, previše bleda boja na usnama, preterano uska odeća, previše nakita u boji zlata na telu, kao i veštački nokti, još jedan trend koji Srpkinje obožavaju.

"Predugi veštački nokti nisu nimalo sofisticirani. Jarke neon boje, cirkoni i slični ukrasi čine ne samo da izgledate jeftino, već i da se ljudi pitaju kako išta radite s tim noktima", poručuje Niki.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...