saznajte više

EVA LONGORIJA OTKRILA STILSKI TRIK ZA SVE NISKE ŽENE: Ova obuća najbolje pristaje visini od 157 cm!

Modni trik Eve Longorije koji će niske dame obožavati...

Moda
Autor:
EVA LONGORIJA OTKRILA STILSKI TRIK ZA SVE NISKE ŽENE: Ova obuća najbolje pristaje visini od 157 cm!
Eva Longorija, Foto: Profimedia

Eva Longorija je prava "džepna Venera" s obzirom na to da je visoka tek 157 centimatara. Ona je sinonim za seksepil, ženstvenost i lepotu, a mnoge dame su je obožavale i zbog činjenice da je nakon porođaja ponosno nosila višak kilograma, uprkos pritiscima koje je trpela kao javna ličnost.

– Ljudi mi govore da požurim s mršavljenjem, ali ne slušam ih. Ugledam se na moju majku i sestre koje su jake žene i postupam kao one – rekla je nakon porođaja, a onda krenula sa vežbama kada je ona smatrala da je to potrebno.

Naporni rad u teretani i korigovana ishrana doneli su željeni rezultat pa poznata glumica izgleda kao prava bomba.

Jedini DŽEMPER koji vam je potreban za PRELAZNI PERIOD: Izgledajte ŠIK u svakoj kombinaciji! (FOTO)

Modni trik Eve Longorije koji će vas oduševiti

Ipak, činjenica je da lepa Eva zna kako da istakne svoje atribute, pa se tako nedavno poslužila i malim trikom- na skinny farmerke koje stoje samo izrazito zgodnim damama, ponela je providne sandale koje vizuelno izdužuju noge.Ovu šik i znalačku kombinaciju Eva je ponela za romantičnu večeru sa suprugom Hoseom Bastionom na Beverli Hilsu.

Farmerke, beli top i zanimljivi sivi mantil, uklopila je sa trendi sandala, a stajling je upotpunila ogrlicom na kojoj je ispisano ime njenog sina Santjaga.

KRALJICA LETICIJA PO TREĆI PUT PONELA ISTI STAJLING: Iz ormara izvukla već viđenu haljinu, ne mari za pravila! (FOTO)

Najpoznatija rijaliti zvezda na svetu prva u modu uvela providne pvc cipele, i to one koje je dizajnirao njen suprug Kanje Vest.

Sve trendseterke već imaju OVU SUKNJU u garderoberu: Ovaj model će DOMINIRATI MODNOM SCENOM na proleće! (FOTO)

Ovaj trend prisvojili su mnogi dizajneri, pa tako providnu obuću možemo naći kao čizme, cipele, sandale, čak i patike. Dame ih obožavaju, ali ima i onih koji ovaj trend smatraju pravom modnom katastrofom.Osim što je ovakva vrsta obuća odlična za niske dame jer vizuleno izdužuje noge, ona je i zahtevna jer se sve vidi, pa morate posvesti računa da su vam stopala besprekorna.

BEŽ BOJA OD GLAVE DO PETE - TREND KOJI ODLIČNO STOJI SVIM ŽENAMA: Evo kako se nosi bez greške! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs