pogledajte kako

Kada Keri savetuje - mi slušamo: Modna ikona ima trik koji čini noge vizuelno dužim i vitkijim! (FOTO)

Glumica Sara Džesika Parker je zahvaljujući ulozi nepopravljive romantičarke Keri Bredšo u seriji 'Seks i grad' vremenom i sama postala ikona stila. Sara je modne jlekcije svladala s najboljim ocenama, a otkrila je i jedan modni savet koji vredi isprobati.

Moda
Autor:
Kada Keri savetuje - mi slušamo: Modna ikona ima trik koji čini noge vizuelno dužim i vitkijim! (FOTO)
Sara Džesika Parker, Foto: Profimedia

Sara Džesika Parker za mnoge zaljubljenice u modu je i danas veliki je uzor, a dugokosa Amerikanka vremenom se opobalai u modnom biznisu, te je lansirala i svoju liniju cipela.

Svojim efektnim stajlinzima često nas oduševljava, baš kao i kad je na malim ekranima tumačila kolumnistinju i pisca, Keri Bredšo s neverovatnim osećajem za modu.

Poznata glumica po pitanju mode nikad ne greši, a baš poput mnogih zaljubljenica u modu obožava da nosi farmerice koje na njoj izgledaju tako glamurozno.

Svi znamo da je potraga za idealnim farmericama poprilično mučna, ali Sara Džesika Parker je otkrila kako se godinama pridržava jednog pravila prilikom kupovine, a to je da bira modele koji su nešto kraćih nogavica i otkrivaju gležnjeve što vizualno izdužuje noge i čini ih vitkijima.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs