Modni stil

10 pravila odevanja Kim Kardašijan: Istaknite obline na najbolji način! (FOTO)

Minimalizam u odevanju prati svedeni kolorit i jednostavna forma. Kim Kardashian kao pripadnica ovog stilskog pravca, odlično kombinuje odevne predmete i moglo bi se reći da je izbor njenog stilskog tima na vrhuncu zadatka.

Moda
12:02h Autor:
10 pravila odevanja Kim Kardašijan: Istaknite obline na najbolji način! (FOTO)
Kim Kardašijan Vest, Foto: Profimedia

Ključ njenog odevanja je svakako naglašavanje siluete kao i isticanje oblina. Predstavljamo neke od omiljenih look-ova Kim K sa Instagrama i naš zaključak je da i stilski minimal može biti itekako ženstven i seksipilan.

1. Igrajte se voluminoznim formama jer one najviše dolaze do izražaja u jednostavnim kolorističkim formama. Kim to radi odlično!

2. Stajling boje leda sa srebrnim dodacima uvek je atraktivan. Rolka je idealan basic za suknju asimetričnog kroja

3. Drapiranje je tehnika koju su dizajneri ove sezone oberučke prihvatili. Igra nabora na haljini uz sandale na šnir u istom tonu savršeno prati crni akcesoar u vidu malih naočara iz devedesetih

4. Kim voli da otkriva kožu a ovo je pravi primer kako da istaknete najlepše delove tela a da pritom ne delujete degutantno

5. Odelo u petrolej plavoj dvorednog kopčanja možete nositi na golo telo ili uz nude bodi kao što to Kim radi

6. Još jedan primer uticaja devedesetih na modni stil Kim Kardašijan. Dečački donji deo trenerke kombinujte uz usku kraću majicu i time istaknite struk i naglasite kukove. Ležernost je uvek poželjna!

7. Kožne pantalone su must have u garderoberu svake modne ikone!

8. Trikotažna mini haljina je odličan izbor za večenji letnji izgled.

9. Ramena su jedan od najlepših delova ženskog tela. Uska nabrana haljina u nude palti boja izdužuje celu figuru. Ne plašite se da kombinujete svetle boje, uz dobar kroj, one će uvek zablistati u najboljem svetlu.

10. Bela i jednostavna haljina uz decentne aksesoare previ je primer minimal šika.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs