Pronađite inspiraciju

Top zimska boja za sofisticirane žene: Uklopite je u svakodnevni stil i izgledaćete kao modna ikona! (FOTO)

Neke boje nikada neće izaći iz mode

Moda
13:03h Autor:
Top zimska boja za sofisticirane žene: Uklopite je u svakodnevni stil i izgledaćete kao modna ikona! (FOTO)
Foto: Profimedia

Zimska sezona uvek sa sobom nosi i zanimljivu paletu boja, koja nam ulepšava tmurne dane bez sunca. Osim trendi nijansi koje se menjaju iz godine u godinu, određene boje uvek su tražene.

Reč je o klasičnim nijansama kao što su kamel i boja crvenog vina, koje su idealan odabir za sofisticirane dame, ali i nežne ružičaste nijanse.

Brend i cena su najmanje važni: Odeća od ovih 5 materijala izgeda najluksuznije! (FOTO)

Ove godine pridružile su im se i sve nijanse čokolade i karamele, ali što se više bližimo praznicima, tako je sve više u fokusu ipak tamne verzije crvene boje.

Pravu pomamu za ovom nijansom pre nekoliko nedelja izazvala je vojvotkinja od Saseksa Megan Markl, koja je proglašena trećom najmoćnijom influenserkom ove godine, pojavivši se u haljini i kaputu u boji crvenog vina, pa ne čudi što su prodavnice brzo popunile svoje police komadima upravo u toj boji.

Kejt i Vilijam objavili svoju božićnu čestitku: Sreća je u porodici! (FOTO)

Čuvena "burgundi" boja je luksuzan dodatak zimskoj garderobi, a odlično će izgledati u kombinaciji s već pomenutom kamel bojom, kao i sa puder plavom, još jednom hit nijansom hladne sezone.

Ako vam deluje nespojivo, razmislite bolje - komade u boji crvenog vina, poput pletenog pulovera, baršunastog sakoa ili vunenog kaputa, možete da nosite i na svoje isprane farmerke!

Humana Melanija Tramp: Prva dama oduševila mališane u najtraženijim čizmama sezone! (FOTO)

Sofisticiran utisak svakoj zimskoj kombinaciji daće i kožni dodaci u ovoj nijansi - odaberite nabrane čizme, jednostavne gležnjače ili klasičnu torbicu u boji crvenog vina.

Njeno ime je sinonim za eleganciju, ali i skromnost: Zašto se ugledamo na kraljicu Raniju! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs