Modni duel

Za dva dana četiri savršene kombinacije: Brižit Makron ostavila danske princeze u drugom planu! (FOTO)

Drugi dan posete Makronovi su u društvu danskog prinčevskog para posetili poznate kopenhagenske muzeje

Moda
17:14h Autor:
Za dva dana četiri savršene kombinacije: Brižit Makron ostavila danske princeze u drugom planu! (FOTO)
Foto: Profimedia

Predsednik Francuske Emanuel Makron i prva dama Brižit Makron trenutno se nalaze u dvodnevnoj poseti Danskoj gde su ih dočekali predstavnici kraljevske porodice.

Predsednički par je posetu započeo u zamku Amalienborg u Kopenhagenu gde ih je dočekala kraljica Margareta. Ubrzo su im se pridružili i princeza Mari sa suprugom princom Frederikom. Obe dame su za ovu priliku odabrale crvene odevne kombinacije, Brižit haljinu iznad kolena po kojima je dobro poznata i salonke sa debelom potpeticom, a preko je ogrnula moderna kaput, dok se danska princeza odlučila za nešto dužu lepršavu haljinu i moderne salonke sa motivom zmijske kože. Nakon susreta dame su se uputile u Akademiju lepih umetnosti , posebno se interesovajući za modu.

Ceo svet je bio protiv njihove ljubavi, osim nje: Upoznajte ćerku Brižit Makron!

foto: Profimedia

Političko-kraljevski susret nastavio se i u večernjim satima na državničkoj večeri koju je danska kraljica Margareta organizovala u čast uvaženih gostiju iz Francuske.

Hodnicima palate Kristiansborg u Kopenhagenu Brižit se u društvu supruga i članova kraljevske porodice prošetala u raskošnoj beloj haljini do poda, modelu za koji je zalužan njen omiljeni brend Luj Viton.

Žene čelnika NATO-a na zajedničkoj večeri: Melanija romantična i moderna, Brižit Makron strogo poslovna! (FOTO)

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Drugi dan posete Makronovi su u društvu danskog prinčevskog para posetili poznate kopenhagenske muzeje, a zatim su se princeza Mari i Brižit Makron zaputile u jednu srednju školu gde su proveli neko vreme sa učenicima. Brižit je za ovu priliku odabrala komplet u narandžastoj boji, dok se danska princeza odlučila za svečanu teget haljinu.

Najozbiljnija konkurencija Kejt Midlton: Danska princeza Meri na modnom tronu! (FOTO)

foto: Profimedia
foto: Profimedia

I za kraj posete, predsednik i prva dama Francuske organizovovali su večeru za princa i princezu kako bi im zahvalili na gostoprimstvu. Ovaj put Brižit se odlučila za belu kombinaciju, dok je princeza Mari odabrala modernu lepršavu haljinu sa motivima cveća.

(Stil.kurir.rs)

foto: Profimedia

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs