Modni saveti

Nosite tirkizno ovog leta kao svetska diva: 5 osnovnih pravila najlepše letnje boje! (FOTO)

Sama po sebi je toliko efektna, da vam uz komade u ovoj boji neće trebati mnogo drugih detalja

Moda
Autor:
Nosite tirkizno ovog leta kao svetska diva: 5 osnovnih pravila najlepše letnje boje! (FOTO)
Foto: Shutterstock

Tirkizna boja jedna je od omiljenih letnjih nijansi koja neodoljivo podseća na beskrajne egzotične plaže. Možda baš zato toliko volimo da je nosimo?

Takođe, ovo je jedna od boja koju je malo teže uklapati za sve prilike, ali uz sledećih 5 saveta, to će vam lako poći za rukom!

1. Uklapanje sa drugim bojama

Ova fenomenalna nijansa najlepše se slaže sa belom i bež. Na primer, uz tirkizne pantalone ili suknju nosite belu košulju, a uz tirkizni kombinezon ili haljinu ponesite bež obuću i torbu.

10 najpopularnijih komada koji su sada potpuni aut: Žene od stila su ih odavno bacile! (FOTO)

A post shared by Isabelle Hardy (@izziehardy) on

2. Šik detalji

Ako volite da svaku kombinaciju začinite i podignete na viši nivo, igrajte se metalik i detaljima sa efektom ogledala. Oni fantastično idu uz tirkiznu odeću.

foto: Shutterstock

3. Nakit i obuća

Uz tirkiznu odeću najbolje se slaže zlatan ili srebrni nakit, kao i jednostavna obuća. Sa druge strane, ako ste izbrali da vam nakit ili obuća budu u tirkiznoj boji, nosite ih uz odeću jednostavnijih krojeva i nežnijih boja, ali i sa desenima prošaranim plavim nijansama, naročito ako ste na plaži ili opuštenom izlasku.

Uradila je sve što su tražili od nje, ali jedne stvari ne želi da se odrekne: Modni bunt Megan Markl! (FOTO)

foto: Shutterstock

4. Umerenost

Tirkizna boja je dovoljno jaka i sama po sebi toliko efektna, da vam uz nju nisu potrebni drugi komadi osim onih jednostavnih. Ovo može da bude savršena kombinacija za posao.

5. Šminka

Ako želite da i na licu nosite tirkiznu boju, mešajte senke u ovoj nijansi sa belim ili crnim. Uz to će vam sasvim dovoljan biti nežan ruž ružičaste ili krem nijanse.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs