Savršena letnja kombinacija

Večita modna inspiracija: Ovako Viktorija Bekam nosi ravne sandale! (FOTO)

Iako su njeni stajlinzi gotovo nezamislivi bez štikli, elegantna Britanka dokazala je da izgleda sjajno i kad ne nosi potpetice

Moda
17:41h Autor:
Večita modna inspiracija: Ovako Viktorija Bekam nosi ravne sandale! (FOTO)
Foto: Profimedia

Bivša Poš Spajs s vremenom je izgradila status modne ikone, a njene odevne kombinacije su inspiracija zaljubljenicima u modu širom sveta.

Iako je najčešće viđamo u elegantnim pantalonama, Viktorija je pokazala kako joj odlično stoje i duge suknje koje su već nekoliko sezona omiljen izbor svik koji prate modne trendove.

Viktorija Bekam pokazala svoj četrnaesti verenički prsten: Njena kolekcija sada vredi nekoliko miliona funti! (FOTO)

foto: Profimedia

Uvek besprekorno doterana, Viktorija se prošetala gradom u savršenoj letnjoj kombinaciji, spojivši lepršavu košulju s ležerno podvrnutim rukavima i maksi suknju iz sopstvene prolećne kolekcije.

Iako su njeni stajlinzi gotovo nezamislivi bez štikli, elegantna Britanka dokazala je da izgleda sjajno i kad ne nosi potpetice, jer je ovu dnevnu kombinaciju upotpunila udobnim belim sandalama s potpisom prestižnog brenda Selin.

Viktorija Bekam konačno odbacila crninu: U pastelnoj haljini izgleda fenomenalno! (FOTO)

foto: Profimedia

Besprekoran izgled je upotpunila sunčanim naočarima, omiljenom klač torbom u boji konjaka takođe sa ličnim potpisom, zlatnim satom i hit frizurom, ležernim bobom.

Za to je vreme njen suprug Dejvid je u Londonu birao poklon za njihovu najmlađu ćerku Harper, koja će sedmi rođendan proslaviti 10. jula.

Viktorija Bekam u crnom od glave do pete: Šik izdanje modne dizajnerke koja sama kroji trendove! (FOTO)

foto: Profimedia

Iako se pisalo kako je brak Bekamovih u krizi, povodom 19. godišnjice braka, koja je bila 4. jula, supružnici su uživali na romantičnoj večeri u Parizu.

Fotografiju s večere podelili su na Instagramu, demantujući tako još jednom poslednje glasine o krizi u njihovom braku i naznakama razvoda.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs