Modni pogodak

Melanija Tramp u potpuno opuštenom izdanju: Patike nosi podjednako dobro kao i štikle! (FOTO)

Prilikom posete centrima za imigrante na granici s Meksikom, u Tusonu i Feniksu, lepa Slovenka je minimalno modno rizikovala

Moda
Autor:
Melanija Tramp u potpuno opuštenom izdanju: Patike nosi podjednako dobro kao i štikle! (FOTO)
Foto: Profimedia

Nedelju dana nakon što je izbio veliki skandal oko nespretnog odabira jakne s natpisom 'I don't really care, do u?' ('Mene zaista nije briga. A vas?') koju je Melanija Tramp nosila prilikom poseta centru za decu imigranata na meksičkoj granici što je izazvalo burne reakcije u medijima, prva dama Amerike ovog puta se odlučila da igra na sigurno.

Melanija Tramp izazvala skandal: Poruka koja je podelila javnost! (FOTO)

foto: Profimedia

Prilikom posete centrima za imigrante na granici s Meksikom, u Tusonu i Feniksu, lepa Slovenka je minimalno modno rizikovala.

Crno-bela kombinacija je vanvremenski modni klasik pa je i 48-godišnja brineta rođena u Sevnici, mudro uparila elegantne bele pantalone širih nogavica ukrašenih dekorativnom tankom crnom crtom, usku crnu majicu koja prati liniju tela i kultne bele patike, kom već neko vreme ne mogu da odole dame poput Viktorije Bekam ili švedske princeze Viktorije.

foto: Profimedia

Jednostavan stajling upotpunila je sunčanim naočarima velikih okvira i kosom stilizovanom u nežne talase.

Modni duel koji se dugo čekao: Melanija Tramp ugostila špansku kraljicu Leticiju! (FOTO, VIDEO)

foto: Profimedia

Inače, zbog afere sa jaknom nazvanom 'Džaketgejt' u jednom trenutku je morao da se oglasi i predsednik SAD-a poručivši putem Tvitera kako je sporna poruka na leđima zelene parke bila namenjena upravo medijima u koje se cela njegova porodica razočarala.

''Mene zaista nije briga. Vas?’ natpis na Melanijinoj jakni odnosi se na medije koji lansiraju lažne vesti. Melanija je na svojoj koži iskusila koliko su oni neiskreni i zato joj više zaista nije stalo', pisalo je u toj objavi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs