Pogledajte

U punom sjaju: Rijana, Sandra Bulok, Kejt Blanšet i En Hetavej obeležile premijeru filma! (FOTO)

O izboru toalete svake glumice mišljenja su podeljena, a mi vam ostavljamo da sami odlučite šta mislite o ovim kreacijama

Moda
Autor:
U punom sjaju: Rijana, Sandra Bulok, Kejt Blanšet i En Hetavej obeležile premijeru filma! (FOTO)
Foto: Profimedia

Premijera filma Ocean's 8 održana je u Njujorku, a glavne glumice ostvarenja bile su prave dive dostojne ovog velikog događaja.

O izboru toalete svake glumice mišljenja su podeljena, a mi vam ostavljamo da sami odlučite šta mislite o ovim kreacijama.

Sandra Bulok

Američka miljenica izabrala je haljinu neutralne boje poznatog libanskog dizjnera Eli Saba. Duga haljina ukrašena je perjem, koje sve češće viđamo na garderobi, šljokicama i prozračnim tilom. Izgled je upotpunila neupadljivim nakitom i neutralnom šminkom.

1 / 3 Foto: Profimedia

En Hetavej

En Hetavej se opredelila za potpuno nesvakidašnju kreaciju koju potpisuje Žan Pol Gotje, a inspiraciju je pronašao u afričkoj kulturi. Haljina se sastoji iz belog topa sa okovratnikom i duge široke suknje. Od nakita se odlučila za zlatne miđuše i prste, a nosila je i elegantnu crnu pismo torbicu.

1 / 4 Foto: Profimedia

Rijana

Najviše komentara ubedljivo je izazvala Rijanina haljina. Ovaj model sa potpisom Živanšija osimišljen je da izgleda poput cveta kale koji se uvija oko tela, svetlucavog materijala ljubičaste boje. Izgled je upotpunila torbicom u sličnoj boji i upadljivim svetlucavim nakitom. Izbor šminke je takođe bio hrabar, s obzirom da je boju karmina uklopila sa haljinom.

1 / 3 Foto: Profimedia

Kejt Blanšet

I za kraj, tu je Kejt Blanšet. Kao i za poslednjih nekoliko crvenih tepiha, Kejt se i ovaj put odlučila za odelo koje je potpuni hit ove sezone. Svetlucavi komplet nosi etiketu Misonija, a upotpunjuju ga zlatne salonke, neupadljiv nakit i minimalan šminka.

Stil.kurir.rs

1 / 4 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs