Odala počast ljubavi

Glumica izgubila 27 kg, pa se prošetala crvenim tepihom: Blejk blistala u kaputu koji će biti hit ove sezone! (FOTO)

Revija američkog dizajnera padala je na Dan zaljubljenih, pa je slavna 'tračara' za tu priliku odabrala prigodan crveni stajling, zbog kojeg je bilo teško ne primetiti je

Moda
15:12h Autor:
Glumica izgubila 27 kg, pa se prošetala crvenim tepihom: Blejk blistala u kaputu koji će biti hit ove sezone! (FOTO)
Foto: Profimedia

Blejk Lajvli, koja je nedavno progovorila o tome kako se nakon porođaja uspela da se vrati u zavidnu formu za svega deset meseci, koliko je imala vremena do snimanja filma 'Opasnost vreba iz dubina', uvek nas uspe očarati svojim modnim kombinacijama. Zanosna plavuša, koja je nakon trudnoće uspela da izgubi ukupno 27 kilograma, zablistala je na nedelji mode u Njujorku gde je prisustvovala reviji dizajnera i prijatelja Majkla Korsa.

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on

30-godišnja glumica reviju je tradicionalno pratila iz prvog reda. Ljubav između američkog dizajnera i glumice traje već godinama jer upravo njemu duguje svoj modni uspon.

'Bila sam tek na početku svoje karijere i u to vreme niko nije znao ni mario za mene, no on me poveo na zabavu Voga', rekla je pre godinu dana Lajvli, dodavši kako su od tog trenutka počeli njeni prvi modni angažmani.

Na toj žurki Lajvli je upoznala čeličnu lejdi modne industrije i glavnu urednicu američkog Voga Anu Vintur, zahvaljujući kojoj je glumica tri puta krasila naslovnicu ovog najprestižnijeg modnog časopisa kojeg neretko zovu i modnom biblijom.

foto: Profimedia

Slavna lepotica na reviju je stigla u beloj košulji-haljinici preko koje je odenula crveni kaput od PVC-a s potpisom Majkla Korsa. Kaputi od PVC-a trenutno su veliki hit, a čini se kako će naredne sezone upravo oni zameniti karirane kapute koji su dominirali ove zime.

Blejk Lajvli šokirala javnost: Glumica u neprepoznatljivom izdanju!

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on

Holivudska lepotica svoj je kaput nosila poput haljine, čvrsto stegnut u struku i raskopčan pri dnu, što je lepoj glumici osiguralo dozu seksepila i znatiželjne poglede prolaznika. U duhu Dana zaljubljenih, Lajvli je stajling začinila prigodnim štiklama sa srcem dizajnera Kristijana Lubutena i crvenom torbom s potpisom modne kuće Lui Viton, dok je kosu nosila začešljanu na stranu uz minimalno šminke.

Blejk Lajvli otkrila male tajne skladnog braka: Kod nas stvari nikada nisu "normalne"!

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on

Glumica je i prošle godine Danu zaljubljenih odala počast romantičnom haljinicom na srca, što dovoljno govori o tome kako voli i slavi ovaj praznik, a kako i ne bi kada uz sebe ima 'najboljeg prijatelja', kako je jednom izjavila za svog supruga, glumca Rajana Rejnoldsa.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs